fbpx

VESPA VIE DELLA MODA GTV300 LXV125

“VIE DELLA MODA” Special Edition

Η Vespa, στο βωμό της ιστορικής πορείας, αφιερώνει δύο νέα μοντέλα: τη Vespa GTV 300 και τη Vespa LXV 125 «Vie della Moda», βαμμένες σε δαμασκηνί χρώμα στις εκδόσεις “Vie della Moda” πάνω στις Vespa GTV και Vespa LXV. Οι επιρροές του παρελθόντος είναι εμφανείς. Χαρακτηριστικά στυλιστικά και λειτουργικά στοιχεία από τις δεκαετίες ’50 και ’60 εφαρμόζονται πάνω στις Vespa GTV και Vespa LXV “Vie della Moda”, αντλώντας έμπνευση από το χώρο της μόδας.

Vespa GTV 300 «Vie della Moda».

Vespa GTV 300 «Vie della Moda».

Η θέση του προβολέα στο μπροστινό φτερό που χαρακτηρίζει τις Vespa της σειράς των GTV αποτελεί σαφή αναφορά στις ρίζες της Vespa. Ακριβώς όπως και το τιμόνι, το οποίο στην πρώτη Vespa χαρακτηριζόταν για την απλότητα του γυμνού μεταλλικού σωλήνα. Η διθέσια σέλα είναι κομψή και άνετη, κατασκευασμένη από οικολογικό δέρμα, και ουσιαστικά πρόκειται για δύο ξεχωριστά κομμάτια, όπως στα παλαιότερα μοντέλα Vespa. Η σέλα σε χρώμα κόκκινο – μόνο για τις ειδικές εκδόσεις – συνδυάζεται ιδανικά με το κομψό «Rosso Chianti», τον αποκλειστικό χρωματισμό για τη Vespa GTV 300 «Vie della Moda». Οι χυτές ζάντες με τα πέντε μπράτσα είναι χρωμιωμένες, ενισχύοντας την συνολική εικόνα.

Vespa LXV 125 «Vie della Moda»

Vespa LXV 125 «Vie della Moda»

Και η μικρή Vespa της σειράς, η LXV «Vie della Moda» είναι βαμμένη στο χρώμα «Rosso Chianti» και φοράει κινητήρα 125 κυβικών. Η αισθητική του ’60 είναι παρούσα, όπως για παράδειγμα στο μπροστινό φανάρι που είναι τοποθετημένο στο τιμόνι, όπως στις μυθικές Vespa εκείνης της δεκαετίας. Και η LXV 125 διαθέτει σέλα που απαρτίζεται από δύο μέρη, από οικολογικό δέρμα σε κόκκινο χρώμα.

Οι εκδόσεις Vie della Moda είναι διαθέσιμες στα σημεία πώλησης Piaggio, στις κάτωθι τιμές:

VESPA LXV 125, «Vie della moda» 4.130 ευρώ
VESPA GTV 300, «Vie della moda» 5.890 ευρώ