fbpx

YAMAHA XMAX 250 MOMODESIGN, LIMITED EDITION

Περιορισμένης παραγωγής XMAX, για την Ισπανία

Η Yamaha και η Momodesign ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα περιορισμένης παραγωγής XMAX 250, όπως και ένα αντίστοιχο ρολόι χειρός “XMAX Momodesign”, το οποίο θα ταιριάζει (γάντι…) σε όσους αποφασίσουν να αποκτήσουν αυτή τη νέα έκδοση του scooter.

Yamaha X-Max Momo Design

Yamaha XMax Momo Design

Το Yamaha XMAX Momodesign, που θα αρχίσει να διατίθεται σύντομα στην ισπανική αγορά, διατηρεί τα σπορ στοιχεία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γνωστού μας XMAX, ενώ λανσάρει αισθητικές παρεμβάσεις, όπως την προσθήκη του λογότυπου Momodesign στο μπροστινό μέρος του σκούτερ, στο μπροστινό φτερό, στα πλαϊνά της ποδιάς και θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο, κόκκινο, μαύρο και μπλε.

Υπενθυμίζουμε πως το XΜAX είναι ένα scooter κατηγορίας Maxi ή GT, που κινείται από έναν τετράχρονο, μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα, με 2 εκκεντροφόρους και 4 βαλβίδες επικεφαλής.

Στα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για δύο φούλφεϊς κράνη, ο μπροστινός τροχός των 15 ιντσών μπροστά και των 14 ιντσών πίσω, ενώ υπάρχει και έκδοση με ABS (με 500 ευρώ παραπάνω).

Ερευνάται η πιθανότητα το περιορισμένης παραγωγής Yamaha XMAX Momodesign να διατεθεί και στην ιταλική αγορά.

Iδού και τα ρολόγια χειρός της Μοmo που πηγαίνουν μαζί με το XMax...

Iδού και τα ρολόγια χειρός της Μοmo που πηγαίνουν μαζί με το XMAX…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ