fbpx

YAMAHA TRICITY 125: ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΑ

Σκούτερ-ταξί στο μοδάτο Μιλάνο

Στην ετήσια Moda Donna, μια από τις κορυφαίες επιδείξεις μόδας στον κόσμο, που έγινε στο Μιλάνο σχεδιαστές με πλήθος φωτομοντέλων είχαν συγκεντρωθεί. Και ποιό ήταν το καλύτερο μέσο για τις απρόσκοπτες μετακινήσεις τους; Μα τα σκούτερ φυσικά…

yamaha-tricity-scoober-7

Μεγάλο σουξέ (στα γαλλικά σημαίνει επιτυχία) σημείωσαν τα 30 Yamaha Tricity στην Moda Donna 2014, που διέθεσε η γιαπωνέζικη εταιρία για μια βδομάδα ώστε να χρησιμοποιηθούν σαν ταξί.

Έτσι δύο στόχοι επιτεύχθηκαν, ο πρώτος να μην χάνουν χρόνο τα μοντέλα στις μετακινήσεις τους και δεύτερος να… τρελαίνουν τον κόσμο στο πέρασμά τους.

yamaha-tricity-scoober-2

yamaha-tricity-scoober-12

Οι δυσκολίες στη μετακίνηση μέσα στην πολυσύχναστη πόλη της Ιταλίας, όπου τα ταξί δεν καταφέρνουν να μεταφέρουν τον κόσμο σε λογικά χρονικά διαστήματα λύθηκαν ως δια μαγείας. Τι καλύτερο μέσον μπορούσε να βρει κάποιος από τα ευέλικτα, ταχύτατα σκούτερ; Ίσως το μετρό ε;

Αλλά τι λέγαμε παραπάνω, για φωτομοντέλα δεν μιλούσαμε; Που να τρέχουν τα κορίτσια στα τρένα και δη στα “υπόγεια”;

yamaha-tricity-scoober-5

yamaha-tricity-scoober-4

Να λοιπόν που δημιουργήθηκε το πρόγραμμα Taxi-Scoober, κάτι μεταξύ ταξί και σκούτερ, με τα Tricity να εξυπηρετούν παράλληλα δωρεάν τον κόσμο που είχε να κάνει με τη διοργάνωση της μεγάλης επίδειξης.

Οργανωτές, δημοσιογράφοι, βοηθοί, τεχνικοί, κ.λπ. είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τι σημαίνει “κινούμαι ταχύτατα με σκούτερ μέσα σε μποτιλιάρισμα”.

yamaha-tricity-scoober-8

yamaha-tricity-scoober-5

Πολλοί από τους επιβαίνοντες-“πελάτες” δήλωσαν ενθουσιασμένοι, αφού ήταν για πολλούς ήταν η πρώτη φορά, ενώ παράλληλα βίωναν την ασφάλεια των τριών τροχών. Και ξέρετε κάτι; Μπορεί η κίνηση της Yamaha να οργανώθηκε και να ξεκίνησε σαν μεμονωμένη προωθητική-διαφημιστική ενέργεια του νέου της σκούτερ, αλλά είχε τέτοια επιτυχία που αναθέρμανε την ιδέα για την ύπαρξη σκούτερ-ταξί μέσα στις μεγαλουπόλεις.

Πρόκειται για μια λύση που προσφέρει την ταχύτερη μετακίνηση από οποιοδήποτε άλλο μέσο στην πόλη, ενώ παράλληλα προσφέρεται αυξημένη ασφάλεια λόγω 3 τροχών. Αυτό είναι κάτι που εμείς σαν σκουτερίστες το γνωρίζουμε. Ο υπόλοιπος κόσμος όμως;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ