fbpx

YAMAHA TMAX 530 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015;

Διαρροή πληροφοριών

Η βιομηχανική κατασκοπεία είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που πληρώνεται πολύ ακριβά, ζει και αναπνέει πολλές φορές κάτω από τη μύτη των ίδιων των εταιριών. Η πληροφορία που μεταφέρουμε πάντως λέγεται ότι προέρχεται από διαρροή μέσα από το ίδιο το εργοστάσιο.

Υπάρχει εταιρία μοτοσυκλετών, ευρωπαϊκή μάλιστα, που λίγο πριν από το λανσάρισμα κάθε μοντέλου της “κάνει το λάθος” και συλλαμβάνεται από φακούς φωτογράφων. Κάθε φορά το σενάριο της διαρροής είναι ίδιο, για να μην πούμε οτι και ο φωτογράφος είναι ίδιος. Ο τίτλος σε εφημερίδες και περιοδικά είναι συνηθισμένος: “κατασκοπικές φωτογραφίες”.

Στην περίπτωσή μας η υπόθεση τρίτροχου Yamaha ΤΜΑΧ πηγαίνει μερικά χρόνια πίσω, αφού είχαμε δημοσιεύσει την είδηση από τις αρχές του 2011, με τις φήμες να μιλούν για 3τροχο που μάλιστα είχε πάρει και όνομα: Yamaha TriMax.

Tessera-2

Aυτά ήταν τα σχέδια που κατέθεσε η Yamaha πριν από 4 χρόνια, πάνω στο θέμα 3τροχο σκούτερ, ενώ πρόσφατα υπήρξαν και ανανεώσεις στις πατέντες

Clip_3

H Yamaha παρουσίασε στο τελευταίο σαλόνι της Κολωνίας, τον Οκτώβριο του 2014, ένα σκούτερ project το Yamaha 01GEN με τρεις τροχούς. Πολλοί μίλησαν για ένα σκούτερ που προλείαινε το έδαφος για τον ερχομό του TriMax; Το ενδιαφέρον της Yamaha για τα 3τροχα σκούτερ είναι πλέον δηλωμένο, έχει σάρκα και οστά και ονομάζεται Tricity, ενώ έχουν κατατεθεί πατέντες και μηχανολογικά σχέδια και μια κινητικότητα που να δικαιολογούν τις φήμες. Οι μπροστινές αναρτήσεις του μελλοντικού μεγάλου 3τροχου μπορούν να είναι όπως και του Tricity, δηλαδή με διπλά πιρούνια για κάθε τροχό, ενώ το πλαίσιο θα μπορούσε να παραμένει αλουμίνιο όπως του ΤΜΑΧ που γνωρίζουμε.

Με τις λύσεις που έχει υιοθετήσει η Yamaha και στο Tricity το 3τροχο ΤΜΑΧ δεν θα επιβαρύνει ιδιαίτερα τις ζυγαριές, ενώ ο ισχυρός δικύλινδρος κινητήρας του δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σπρώξει το σύνολο. Για να δούμε, αν αυτή τη φορά θα επιβεβαιωθούν οι φήμες…

Τον Αύγουστο του 2014 κατατέθηκε η παραπάνω φωτογραφία από τη Yamaha για να πατενταριστεί στην Ιαπωνία

Τον Αύγουστο του 2014 κατατέθηκε η παραπάνω φωτογραφία από τη Yamaha για να πατενταριστεί στην Ιαπωνία

2015_YAM_01GEN004

Το Yamaha 01GEN παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2014. Για να προετοιμάσει το έδαφος άραγε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ