fbpx

YAMAHA MAJESTY S 125, 2015: ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ήρθε το compact 125άρι πόλης της Yamaha

 Την ελκυστική εμφάνιση, την πρακτικότητα σε καθημερινή βάση, αλλά και την ευελιξία στις δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες της πόλης στοχεύει να καλύψει με ένα μοντέλο η Yamaha, το νέο Yamaha Majesty S. Ο ερχομός του στην Ελλάδα συνδυάστηκε με την ανακοίνωσης της τιμής του.

Η τιμή του νέου Yamaha Majesty S ανακοινώθηκε στα 3.250 ευρώ και σύμφωνα με την εταιρίαα “απευθύνεται σε απαιτητικούς αναβάτες, που θέλουν να μετακινούνται μέσα στην πόλη με οικονομία και ευκολία, χωρίς συμβιβασμούς σε αξιοπιστία και στυλ”.

Ο κινητήρας του είναι υγρόψυκτος 125 κ.εκ., το πλαίσιο είναι ενισχυμένο με στόχο στην σταθερότητα και την ευελιξία σε κάθε μετακίνηση μέσα στην πόλη, αλλά και σε κοντινές ταξιδιωτικές αποδράσεις.

Διαθέτει πίσω ανάρτηση ενός αμορτισέρ τύπου monoshock και δίσκους και για τους δυο τροχούς, που είναι διαμέτρου 13 ιντσών.

To Yamaha Majesty S έχει επίπεδο πάτωμα και χώρο για ένα full face κράνος και μικροαντικείμενα κάτω από τη σέλα, ενώ διατίθεται σε τρία χρώματα, λευκό (Silky White), γκρι ματ (Mat Titan) και μαύρο (Midnight Black), μέσω του Επίσημου Δικτύου Συνεργατών Δικύκλων Yamaha, που μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.yamaha-motor.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ