fbpx

Yadea Electric: Προσφορές Black Friday

Προσφορές που ηλεκτρίζουν

Στα πλαίσια της προωθητικής ενέργειας “Black Friday”, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρικών δικύκλων στον πλανήτη αποφάσισε να μας βάλει όλους στην πρίζα, από 21 έως και 27 Νοεμβρίου 2022!

Συγκεκριμένα, μέσα από ενέργεια της εγχώριας επίσημης αντιπροσωπείας Mototrend SA, όλα τα 100% ηλεκτρικά σκούτερ της Yadea προσφέρονται με επιπλέον έκπτωση 10%, δίνοντας στον τελικό καταναλωτή τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί μια μοναδική ευκαιρία και να γίνει “ηλεκτροκίνητος”, εξοικονομώντας με τον τρόπο αυτό χρόνο και χρήμα.

Με μια επίσκεψη στον ιστότοπο www.yadea.net.gr o κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει το μοντέλο που τον ενδιαφέρει μέσα από μια ιδιαίτερα πλούσια γκάμα, καθώς και να ανακαλύψει όλες τις οικονομικές ελαφρύνσεις που συνοδεύουν την αγορά του.

Πέραν των κρατικών επιδοτήσεων του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά – Β’ Κύκλος” που φτάνουν το 30%, θα κερδίσει ένα επιπλέον 10% στην τελική τιμή αγοράς.

Αρκεί να κάνει την παραγγελία του σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα στο χρονικό διάστημα από 21 έως και 27 Νοεμβρίου 2022.

H Υadea ιδρύθηκε το 1997 και ασχολείται αποκλειστικά με τη σχεδίαση, κατασκευή και διάθεση ηλεκτρικών οχημάτων υψηλών προδιαγραφών. Ηλεκτρικά μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες, ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα και πατίνια είναι μερικά από τα προϊόντα που εξελίσσει.

Η υψηλή παραγωγική ικανότητα και τα αυστηρά πρότυπα κατασκευής είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι ενός Brand που έχει κατακτήσει την κορυφή των πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Yadea οραματίζεται έναν κόσμο που θα πλαισιώνεται από οικολογικές μετακινήσεις. Επενδύει όλους τους πόρους της στο να εξελίσσει συνεχώς ηλεκτρικά οχήματα που πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, σχεδιάζοντας και αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες.

Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης έχει εφαρμόσει γραφένιο (υλικό νανοτεχνολογίας) σε μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων και δημιούργησε ένα νέο τύπο μπαταριών ηλεκτρικών δκύκλων που προσφέρουν υψηλότερη ένταση, καλύτερη θερμική αγωγιμότητα, εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση και υψηλή διαπερατότητα φωτός.

Η YADEA εγγυάται ένα πράσινο μέλλον με το σύνθημα: Electrify your life.

Περισσότερες πληροφορίες: www.yadea.net.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ