fbpx

Voge: Με τον B. Δαβανόπουλο στη Θεσσαλονίκη

Voge και Δαβανόπουλος μαζί

Η αντιπροσωπεία της Voge, η Mototrend SA, ανακοίνωσε μια νέα σημαντική συνεργασία στο χώρο των σκούτερ και της μοτοσυκλέτας, που μόλις ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη, με τη γνωστή εταιρία του Βασίλη Δαβανόπουλου

Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε ειδικός χώρος, αποκλειστικά για τα σκούτερ και μοτοσυκλέτες της Voge, στο γνωστό κατάστημα της οδού Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Η κάλυψη θα είναι πλήρης και θα περιλαμβάνει πωλήσεις, service και ανταλλακτικά, ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να εξυπηρετηθεί και στον τομέα των αξεσουάρ, γνήσιων και after market.

Η μεγάλη εμπειρία του Βασίλη Δαβανόπουλου και των στελεχών του είναι αυτή που εγγυάται μια επιτυχημένη συνεργασία με έναν premium κατασκευαστή σαν τη Voge Motorcycles, μια εταιρία που μέσα σε μόλις τρία χρόνια έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην 5η θέση των πωλήσεων στην Ελλάδα.

Η ανοδική της πορεία είναι διαρκής, για το πρώτο τετράμηνο του 2023 -και σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022- κατέκτησε τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων. Συγκεκριμένα, σημείωσε συνολική αύξηση (μοτοσυκλέτες και σκούτερ) κατά +188,2%!

Η έκθεση μοτοσυκλετών και scooter της Voge Motorcycles βρίσκεται επί της οδού Μοναστηρίου 106 (ΤΚ 54627) και το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 18.30 (Service 09.00 – 18.00).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου στα 2310515787 – 2310554701 ή/και email στο [email protected]

Το ιστορικό της εταιρίας Δαβανόπουλος

Η εταιρία Δαβανόπουλος είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις δίκυκλων στη Β. Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1960 από τον Παναγιώτη Δαβανόπουλο ως συνεργείο μοτοσυκλετών, το 1973 έγινε εξουσιοδοτημένο service της Honda και λίγο αργότερα επεκτάθηκε και στις πωλήσεις.

Σταδιακά, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του υιού Βασίλη, που μεγάλωσε μέσα σε αυτήν κληρονομώντας από τον πατέρα του την αγάπη και το πάθος για τη μοτοσυκλέτα.

Το 1984, οπότε ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης ο Βασίλης Δαβανόπουλος, ιδρύθηκε  κάθετη μονάδα δικτύου με πωλήσεις, service, ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Μετρώντας από το 1960, η εταιρία φέτος αγγίζει τα 63 χρόνια παρουσίας στον χώρο.

Λίγα λόγια για τη Voge

Η VOGE Motorcycles δημιουργήθηκε από τη Loncin Industries Ltd, No1 κατασκευαστή κινητήρων στην Κίνα, με στόχο την εδραίωση στην παγκόσμια αγορά στην κατηγορία των πολυτελών μοτοσυκλετών.

Για την ώρα, καθώς αναμένονται νέα μοντέλα μεγάλου κυβισμού, στη γκάμα της περιλαμβάνονται μοτοσυκλέτες Street, Classic και Adventure με μονοκύλινδρους και δικύλινδρους κινητήρες 125 έως 650cc, καθώς και scooter 125 έως 400cc.

Περισσότερες πληροφορίες: motodavanopoulos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ