fbpx

VIDEO: ΤΟ NEO YAMAHA TMAX 2012

Δεν δείχνει τίποτε, αλλά υπόσχεται και εξιτάρει…

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικές πληροφορίες, ήδη από τις 3 Σεπτεμβρίου (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τη δημοσίευση), η Yamaha ετοιμάζεται να ανανεώσει τη ναυαρχίδα των σκούτερ της, το φημισμένο Yamaha TMax 500. To TMax είναι ένα σκούτερ που από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε στην αγορά συγκέντρωσε γύρω του ένα φανατικό κοινό, που το λάτρεψε, μιας και δημιούργησε μια νέα κατηγορία: αυτήν των Sport Maxi Scooter. Tώρα, το 2012, έρχεται η χρονιά για μια ακόμα ανανέωση. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω της Yamaha Europe, ίσα-ίσα που διακρίνονται μερικά χαρακτηριστικά του. Το μπροστινό ρύγχος με τους δύο προβολείς – δείτε και τη φωτογραφία – το αιχμηρό τελείωμα της ουράς, τον εντυπωσιακό πίνακα οργάνων, με το στροφόμετρο να έχει κόκκινο κοντά στις 8.300 στροφές, τον κεντρικό διακόπτη κάτω από το τιμόνι, τα Led στο φωτιστικό σώμα της ουράς. Eπίσης στο διαφημιστικό teaser video του 1 λεπτού και 22 δευτερολέπτων, αναφέρονται οι καινοφανείς όροι “TMaxista” (o αναβάτης, ο φανατικός φίλος των TMax) και “ΤΜaxisti”, που είναι ο πληθυντικός, οι πολλοί “Τmaxista” δηλαδή…

"Θυμωμένο" το βλέπω το νέο ΤΜax...

Η Yamaha σε πρόσφατο σύντομο δελτίο τύπου, ανακοίνωσε ότι το TMax θα “ενδυναμωθεί” από μια σειρά καινοτομιών και βελτιώσεων. Δεν αναφέρεται πουθενά για το ποιες θα είναι οι βελτιώσεις, σε ποιόν τομέα και το κατά πόσο θα αυξηθεί ο κυβισμός. Θα είναι άραγε ο ίδιος κινητήρας, με μεγαλύτερο κυβισμό, κοντά στα 600cc ή θα είναι ένας ολοκαίνουργιος τρικύλινδρος με 750cc, όπως έχει γραφτεί παλαιότερα; Άγνωστο.

Το μόνο γνωστό και σίγουρο, μέχρι στιγμής, είναι αυτό που λέει η Yamaha, ότι δηλαδή: “Το νέο ΤΜax θα είναι πιο πολύ ΤΜax από ποτέ…”. Υπομονή μέχρι την 7η Νοεμβρίου, που θα καταφθάσουν οι πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ, VIDEO ΤΗΣ ΥΑΜΑΗΑ