fbpx

VESPA TROPHY 2012: ENA ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ “ΑΓΩΝΑ”

Aπ’ όλη την Ευρώπη έρχονται οι Vespa

Ο πετυχημένος αγώνας Vespa Trophy, για τους απανταχού φίλων της Vespa, διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά! Μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού Vespa Trophy, στο Gjøvik, του Oslo, ο θεσμός φέτος ανανεώνει το ραντεβού του στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο.


Άριστη έμπνευση και εκτέλεση... παρκαρίσματος

Στον “αγώνα” Vespa Trophy μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι αναβάτες Vespa, μέλη των Vespa Club της χώρας τους: ο βασικός στόχος είναι να φθάσουν στο Λονδίνο, έχοντας επισκεφθεί προηγουμένως όσο το δυνατόν περισσότερα Piaggio Check Points (δηλαδή καταστήματα αντιπροσώπων της Piaggio, που συμμετέχουν στη διοργάνωση, βάζοντας σφραγίδες) και έχοντας την μεγαλύτερη ομάδα αναβατών πάνω σε Βέσπες. To έπαθλο θα το κερδίσει το Vespa Club που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες σφραγίδες και θα έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Η συμμετοχή στο Trophy είναι πολύ εύκολη: συνδέεται κάποιος με το site, www.vespatrophy.com για να ενημερωθεί για τους κανονισμούς, δηλώνει το Vespa Club στο οποίο που ανήκει και έτσι έχει πρόσβαση στον ταξιδιωτικό οδηγό Travel Book. Αφού επιλεχθεί η διαδρομή που θα ακολουθηθεί, ο συμμετέχοντας ή οι συμμετέχοντες ξεκινούν πάνω στη Vespa τους και απ’ όποια πόλη περνούν, συλλέγουν σφραγίδες και φωτογραφίζονται όλοι μαζί μπροστά από τα check points. Φθάνοντας στον τελικό προορισμό το Λονδίνο επιδεικνύουν τα “τρόπαια” τους (σφραγίδες-φωτογραφίες) και ευελπιστούν να κερδίσουν το έπαθλο Vespa Trophy 2012.

Για τους Vespisti που θα συμμετέχουν Vespa Trophy και θα καταλήξουν στην παγκόσμια συγκέντρωση Vespa World Days (πρώην Eurovespa), o “αγώνας” ξεκίνησε από τις 16 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Ιουνίου, μέσα από τους ευρωπαϊκούς δρόμους που έχουν τελικό προορισμό το Λονδίνο. Εκεί θα ανακηρυχθεί και το Vespa Club που θα νικήσει στο Vespa Trophy.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή, τις διαδρομές, τη διαμονή και  το πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης

www.vespaworlddays2012.com

www.vespatrophy.com