fbpx

VESPA KOBE BRYANT: Για καλό σκοπό

 Στη μνήμη του Kobe Bryant

Σε δημοπρασία για υποστήριξη αθλητικών δραστηριοτήτων θα μπει αυτή η σπέσιαλ Vespa Kobe Bryant στη Γερμανία, υπενθυμίζοντας ότι με λίγη έμπνευση και κάμποση μαστοριά ένα σκούτερ μπορεί να γίνει αντικείμενο θαυμασμού.

Αυτή η Vespa Primavera με το όνομα “Mamba” βρίσκεται στη Γερμανία και είναι εμφανώς αφιερωμένη στον θρυλικό, πέντε φορές πρωταθλητή του NBA και μοτοσυκλετιστή Αμερικανό μπασκετμπολίστα Kobe Bryant, που χάθηκε πρόωρα τον Ιανουάριο του 2020 σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια.

Τον Kobe Bryant – o οποίος σκοτώθηκε μαζί με την κόρη του Gianna και επτά ακόμα ανθρώπους – παρόλο που έχει περάσει καιρός ο κόσμος τον θυμάται, όπως και το ταλέντο του, αλλά και τις φιλανθρωπίες του.

Τώρα, η γερμανική εταιρεία πώλησης αθλητικών ειδών Kickz δημοπρατεί μια μοναδική custom Vespa Primavera 50, αφιερωμένη στον μεγάλο αθλητή, ώστε να συγκεντρώσει κεφάλαια για να υποστηρίξει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης Opladen, την BBZ Opladen e.V.

H Kickz συνεργάστηκε με το WNBA (αμερικανική ομοσπονδία Women’s National Basketball Association) και τη Γερμανίδα αθλήτρια Marie Gülich των LA Sparks (που έχει καταγωγή από την παραπάνω περιοχή) σε αυτή τη δημοπρασία, από την οποία το 100% των εσόδων θα χρηματοδοτήσει την τοπική ομάδα των κοριτσιών ώστε να πετύχουν τους στόχους τους στο μπάσκετ.


Η Vespa (που επιλέχθηκε για να τιμήσει τις ιταλικές ρίζες του
Kobe) είναι μια Primavera 50, βαμμένη με custom χρώματα και όλα πάνω της είναι χειροποίητα.

Φοράει τα χρώματα των Lakers (μαύρο, μοβ και χρυσό) και το κάλυμμα της σέλας είναι απομίμηση δέρματος φιδιού – γι’ αυτό ονομάζεται Mamba Edition.

Xρωμιωμένα λογότυπα κοσμούν την ποδιά και τα πλαϊνά της καπάκια (που αντιγράφουν τη γραμματοσειρά της Vespa) και αναγράφουν “Mamba” και “Kickz”. Αναφορές στην καριέρα του Μπράιαντ υπάρχουν σε διάφορα σημεία του σκούτερ, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ