fbpx

VESPA CLUB ΠΕΙΡΑΙΑ: TRACK DAY

Το Νο2, στις 13 Οκτωβρίου

 Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου το Vespa Club Πειραιά σε συνεργασία με το Knee Down Club και την πίστα καρτ Σπατών, διοργανώνουν “ημέρα στην πίστα” ή “επι το ελληνικότερο” ένα track day για Βέσπες.

Πρόκειται για το 2ο Vespa Τrackday που διοργανώνει το Club και στην ουσία είναι ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης που σκοπό έχει μέσω της οδήγησης στην πίστα να βελτιώσει τις ικανότητες των βεσπάκηδων στο δρόμο! Δάσκαλος θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάλλας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 4:00μ.μ. και αφού γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις θα γίνει θεωρητικό μάθημα, για να περάσουμε αργότερα με πρακτική στην πίστα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ιδιοκτήτες Vespa (δίχρονες και τετράχρονες), LML, Bajaj, και Lambretta. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν το scooter τους σε καλή μηχανική και λειτουργική κατάσταση, χωρίς περιττά αξεσουάρ (παρμπρίζ, έξτρα φώτα, καθρέφτες κτλ). Απαραίτητος είναι και ο εξοπλισμός του αναβάτη: κράνος, γάντια, μποτάκια, μπουφάν και παντελόνι με προστατευτικά.

Το κόστος συμμετοχής ορίστηκε στα 15 ευρώ κατ’ άτομο. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, είτε με mail στο: [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμο τους, είτε τηλεφωνικώς στο 6974 830805.

Αν θέλει κάποιος απλά να παρακολουθήσει το μάθημα χωρίς να μπει στην πίστα και να οδηγήσει, θα πρέπει και πάλι να δηλώσει συμμετοχή, πληρώνοντας 7 ευρώ.
Για όσους δεν γνωρίζουν πως θα έρθουν στην πίστα υπάρχει ραντεβού την ημέρα του track day, στις 3:15 στην ΕΡΤ στη Μεσογείων.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το vespafans.gr και το vespaforumhellas.gr

(To 2o Vespa Track Day διοργανώνεται ως ελάχιστος φόρος τιμής στον πολύ καλό φίλο Γιώργο Κομμά, που έφυγε από κοντά μας πριν από δύο χρόνια)

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ