fbpx

VESPA: 17η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ, ΠΑΤΡΑ

Λίγο πριν την Άνοιξη… στην Πάτρα

 Αλλη μια πανελλήνια χειμερινή συνάντηση Vespa, πέρασε στην ιστορία. Η 17η κατα σειρά χειμερινή συνάντηση Vespa διοργανώθηκε από το Vespa Club Achaias το τριήμερο 21-23 Φλεβάρη, που αλλού, στη Πάτρα! ΚΕΙΜΕΝΟ: Σπύρος Γ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: www.vespophrenia.gr και www.vespa-club-achaias.gr

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα, με 120 συμμετέχοντες παρακαλώ και με συνάντηση στα γραφεία της τοπικής λέσχης για εγγραφές.

Στη συνέχεια για το “καλωσορίσατε” είχε οργανωθεί Ρεμπέτικη – Λαϊκή βραδιά με τους γνωστούς “Τετράς του Πατρέα”.

Tο Σάββατο το πρωί, το ραντεβού ήταν στη Πλ. Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας. Από τις 10.00 άρχισαν να συρρέουν βεσπάκηδες από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Tα Vespa Club Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Δράμας, Σάμου, Ιωαννίνων, Ηγουμενίτσας, Αρτας, Κεφαλλονιάς, Τρικάλων, Λάρισας, Bόλου, καθώς και μέλη του Vespophrenia forum και του vespa forum hellas, έδωσαν το παρόν.

Κατά τις 11.00 όλοι μαζί σε κομβόι ξεκίνησαν για το Καρναβαλικό Εργαστήρι έχοντας την ευκαιρία να μάθουν πως κατασκευάζονται τα εκπληκτικά άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού και όχι μόνο.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη και ξενάγηση στα διάσημα κελάρια της Achaia Clauss.

Τα αφθονα σουβλάκια  και το κρασί από την Αχαϊκή οινοποιία σε συνδυασμό με τη μουσική δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο προαύλιο της Achaia Clauss…

Κορύφωση της συνάντησης το Σαββατο το βράδυ, στο Ghetto Bar μ ένα πάρτι μασκέ, με κοπή πίτας, με απονομές βραβείων και φυσικά με πλούσια λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα.

Οι βεσπάκηδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος του Αυγούστου και την καλοκαιρινή συνάντηση Vespa, που θα διοργανωθεί επίσης από το Vespa Club Achaias.

Σε αναμονή των ανακοινώσεων λοιπόν και μέχρι να μάθουμε ακριβείς λεπτομέρειες… Keep Vesping…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ