fbpx

TO ANAΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΤΕΡ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Η αμερικανική εταιρία Lit Motors (Λάιτ Μότορς) εδρεύει στην Καλιφόρνια και στόχος της είναι να σχεδιάζει και να εξελίσσει πρωτότυπες, οικολογικά ευαισθητοποιημένες λύσεις μετακίνησης για τις ανάγκες του κόσμου.

Η αποτελεσματική, οικολογική μετακίνηση για ανθρώπους που γνωρίζουν και είναι ευαισθητοποιημένοι, είναι το όραμα της Lit, που φιλοδοξεί να καλύψει την διασκέδαση μαζί με την μετακίνηση, συνδυάζοντας ένα ανθρωποκεντρικό design με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης να έχει κυριαρχήσει στην αρχιτεκτονική των οχημάτων για παραπάνω από έναν αιώνα, οι εναλλακτικές είναι πολύ λίγες. “Τώρα είναι η ώρα για αλλαγή” προτείνει η Lit Motors και παράλληλα παρουσιάζει ένα άκρως… πρωτότυπο σκούτερ που είναι φτιαγμένο να κουβαλάει εμπορεύματα. Το σημαντικό, πέραν της εξαιρετικής εμφάνισής του και της έξυπνης σχεδίασής του είναι ότι το σκούτερ είναι αναδιπλούμενο και έτσι μειώνει στο μισό τον όγκο του.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένας εκ των ιδρυτών της εταιρίας κουβαλάει μιαν υπάλληλό με το πρωτότυπο Cargo Scooter (και μετά παρουσιάζει το “αυτοκινητοσκούτερ” της εταιρίας που θα παρουσιάσουμε αύριο). Δεν θέλουμε να φανταστούμε τί θα κουβαλούσαν οι Έλληνες πάνω του, αν ερχόταν ποτέ εδώ το Lit. Γιατί, αν μη τι άλλο, είμαστε λαός με φαντασία… αλλά και οι Αμερικάνοι δεν πάνε πίσω τελικά…


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO