fbpx

Thrust Motor: Στην Ελλάδα με τρία μοντέλα

Νέα εταιρία σκούτερ στην Ελλάδα!

Μια νέα εταιρία σκούτερ με το όνομα Thrust Motor εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, λανσάροντας με τρία μοντέλα, στο μοτίβο των maxi scooter. Δύο είναι οι κυβισμοί προς το παρόν, στα 125 και 300 κυβικά… και έπεται συνέχεια.

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπλέκονται οι άνθρωποι της Thrust Motor στην Ελλάδα με τους δύο τροχούς, κάτω από το όνομα του Δ. Γκουντούφα, έχοντας συλλέξει τεράστια πείρα που διασφαλίζει την ποιότητα κατασκευής των μοντέλων της εταιρίας.

Η δέσμευση της Thrust Motor πάνω στις συγκεκριμένες αρχές αντανακλάται και από την πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών, την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και τα δύο έτη εγγύησης (ή 20.000 km) που προσφέρει.

Τρία είναι τα μοντέλα που λανσάρονται προς το παρόν από τη Thurst Motor και πωλούνται πλέον στην ελληνική αγορά. Δύο στα 125 κυβικά και ένα στα 300.

Thrust Explorer 300: Η κορωνίδα

Το Thrust Explorer 300 διαθέτει ξεχωριστό σχεδιασμό, με αιχμηρές γραμμές, κάνοντάς το έτσι ένα maxi scooter σπορ τουρισμού, που καλύπτει και το πεδίο της μετακίνησης στην πόλη, αλλά και των μικρών ταξιδιών εκτός αυτής.

Στο μπροστινό τμήμα της ποδιάς ξεχωρίζουν οι δυο προβολείς LED, ενώ LED φωτιστικό σώμα είναι και το οπίσθιο.

Διαθέτει τετράχρονο μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, 4βάλβιδο κινητήρα 276cc, που αποδίδει 27 ίππους στις 8.000 στροφές.

Διαθέτει τούνελ στο μέσον του πατώματος και οι τροχοί του είναι 15 και 14 ιντσών μπροστά και πίσω αντίστοιχα.

Το τηλεσκοπικό πιρούνι έχει καλάμια διαμέτρου 37mm και τα δύο πίσω αμορτισέρ είναι ρυθμιζόμενα.

Τα όργανα αποτελούνται από μία ψηφιακή TFT οθόνη τεσσάρων λειτουργιών, ενώ στον τομέα της πρακτικότητας υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος που χωράει δύο κράνη.

Τα φρένα είναι δύο (!) δισκόφρενα μπροστά με δίσκους 260mm και δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων(!) και δίσκος 230mm πίσω, αμφότεροι με ABS.

Thrust AlexΟne 125: Σπορ, maxi scooter

Μεγάλο σε διαστάσεις το Thrust AlexΟne 125 έχει κι αυτό εντυπωσιακή σχεδίαση, με δύο προβολείς μπροστά και διχρωμία στο κουστούμι του, προκειμένου να τονιστεί ο σπορ χαρακτήρας του

Ο κινητήρας των 124,6cc αποδίδει 11 ίππους στις 7.000 rpm και 9Nm ροπής στις 6.300 rpm. Διαθέτει μεγάλο ρεζερβουάρ χωρητικότητας 14lt που του προσφέρει μεγάλη αυτονομία.

Πέρα από τους δυο προβολείς LED, τα όργανα είναι δύο ξεχωριστές στρογγυλές οθόνες LCD, ενώ ο μεγάλος χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος και μερικά ακόμα μικροαντικείμενα.

Τα φρένα είναι δισκόφρενα μπροστά και πίσω με συνδυασμένη λειτουργία (CBS), και δαγκάνες δύο εμβόλων.

Το βάρος του 125 φτάνει τα 149 κιλά.

Thrust Caesar 125: Στιλ και πολυτέλεια

Το Caesar 125 είναι ένα compact GT με σπορ πινελιές και αιχμηρές γραμμές τόσο στο μπροστινό, όσο και στο οπίσθιο τμήμα του.

Το Caesar μοιράζεται τον ίδιο μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα με το AlexΟne, των 11 ίππων.

Τα φώτα είναι full LED, σχεδιασμένα με ξεχωριστό στιλ, ενώ ο πίνακας των οργάνων συνδυάζει ψηφιακές και αναλογικές ενδείξεις.

Κάτω από τη σέλα μπορούν να φιλοξενηθούν ένα κράνος κι ένα σακίδιο ή άλλα προσωπικά αντικείμενα του αναβάτη, ενώ και το Caesar διαθέτει δύο επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους που ασφαλίζουν.

Τα φρένα του αποτελούνται από δύο κυματιστούς δίσκους μπροστά-πίσω, με δαγκάνες δύο εμβόλων και συνδυασμένη λειτουργία (CBS).

Περισσότερες πληροφορίες: Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ, Λ.Μεσογείων 527, Αγία Παρασκευή 15343,
Τηλ: 210-6000711 / 6010070, www.thrust-motor.com, [email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ