fbpx

SYM SYMPHONY ST 200i ABS: Σε τιμή προσφοράς

Καλοκαιρινό δώρο

Ένα από τα best seller σκούτερ της ελληνικής αγοράς, το SYM Symphony ST200i ABS, προσφέρεται με μειωμένη τιμή μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Το SYM Symphony ST200i ABS είναι ένα πολύ δημοφιλές σκούτερ στην Ελλάδα, μιας και κατάφερε να πιάσει τις ανάγκες του κοινού που θέλει ένα σκούτερ πόλης με μεγάλους τροχους.

Τώρα το 200άρι και για περιορισμένο χρονικό διάστημα σας κάνει ένα δώρο “που θα καλύψει τα πρώτα έξοδα των διακοπών σας”, όπως αναφέρει η αντιπροσωπεία της SYM στην Ελλάδα, κατεβάζοντας την τιμή του από τα 2.345 στα 2.195 ευρώ.

Μοντέρνο αισθητικά, με κλασικές πινελιές παράλληλα, το SYM Symphony ST200i ABS απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, από τους νεότερους μέχρι τους μεγαλύτερους σκουτερίστες.

Καταφέρνει να συνδυάζει τον δυναμισμό, αλλά και τις ευκολίες της ευρωπαϊκής σχολής των σκούτερ πόλης με μεσαίες διαστάσεις, επίπεδο δάπεδο, μεγάλης διαμέτρου τροχούς και κυβισμό άνω των 150 κυβικών.

Με αερόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 170 κυβικών με ψεκασμό και ιπποδύναμη στους 12 ίππους , στις 8.000 στροφές ανά λεπτό.

Οι τροχοί είναι και οι δύο 16 ιντσών, τα φρένα δισκόφρενα μπροστά και πίσω, με το βάρος να μην ξεπερνά τα 129 κιλά.

Υπάρχει χώρος κάτω από τη σέλα που χωράει ένα φουλφέις κράνος, ενώ υπάρχει και ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα στην ποδιά, αλλά και παροχή ρεύματος, κεντρικό και πλάγιο στάντ, σχάρα, αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες: Γκοργκόλης, Θησέως 309, Αθήνα, τηλ: 210 9403880, www.sym.gr

Διαβάστε την πλήρη δοκιμή του SYM Symphony ST200i ABS εδώ.

SYM SYMPHONY ST 200i ABS E4: Πλήρης Δοκιμή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ