fbpx

SYM SYMPHONY CARGO 125i: Για τα Eλληνικά Tαχυδρομεία, επί 220

 Τα ΕΛ.ΤΑ κινούνται με SYM

Tα Ελληνικά Ταχυδρομεία προμηθεύονται  220 SYM Symphony 125i Cargo μέσα στο 2019, για τις ανάγκες της υπηρεσίας από την Γκοργκόλης ΑΕ. Η επιλογή και η προμήθεια έγινε κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού. Η παράδοση των “μπλε” scooters – στα χρώματα των ΕΛ.ΤΑ. – θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαΐου του 2019.

Για τους ανθρώπους της Γκοργκόλης ΑΕ είναι η πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του ’80 που έρχονται σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Τότε τα ΕΛ.ΤΑ. είχαν προχωρήσει στην προμήθεια δικύκλων MEGO. Η Γκοργκόλης ΑΕ αποτελεί την ιστορική εξέλιξη της εταιρείας ΜΕΓΚΟ ΑΒΕΕ, της τελευταίας Ελληνικής Βιομηχανίας κατασκευής δικύκλων.

Viva 50 της MEGO, προγόνου της εταιρίας Γκοργκόλης, για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, το 1984

Το Symphony CARGO 125i θα αποτελέσει ένα εργαλείο δουλειάς για τα ΕΛ.ΤΑ.

Με το Symphony CARGO 125i επιτυγχάνεται εξοικονόμηση καυσίμου, (κατανάλωση 2.77lt/100km), χάρη στο κινητήρα που τροφοδοτείται με ψεκασμό EFI. Ο τετράχρονος κινητήρας έχει απόδοση 10,5 ίππων στις 8.500 σαλ, υπερκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις προδιαγραφές ρύπων EURO4.

SYM Symphony 125i Cargo, της εταιρίας Γκοργκόλης το 2019 για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

Βασισμένο στην ποιότητα SYM, τo Symphony 125i Cargo, καλύπτει όλες τις σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες μεταφοράς. Mε λειτουργικό σχεδιασμό και μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, το σκούτερ της SYM προσφέρεται για εύκολη και άνετη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου.

Η μελετημένη σχεδίασή του παρέχει στον επαγγελματία σωστή θέση οδήγησης, κρατώντας τον ξεκούραστο ακόμη και μετά από πολύωρη οδήγηση. Το ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό σταντ, προσφέρεται για εύκολο στήσιμο του scooter ακόμη και με φορτίο μεγάλου βάρους.

Η πίσω ανάρτηση με τα δύο αμορτισέρ ρυθμίζεται σε 3 θέσεις και σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο, προσφέρουν απρόσκοπτη μεταφορά φορτίου μεγάλου βάρους. Το SYM Symphony 125i Cargo διαθέτει χυτές αλουμινένιες ζάντες διαμέτρου 16 ιντσών για μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερη συμπεριφορά στις λακκούβες.

Το φρενάρισμα αναλαμβάνουν 2 δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα (διαστάσεων 240mm πίσω και 260mm μπροστά) και το συνδυασμένο σύστημα πέδησης (CBS).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ