fbpx

SYM Roadtrip 2022: 12 μέρες και 2.000 χιλιόμετρα

Ένα ακόμα Roadtrip έληξε με επιτυχία

Μετά από δώδεκα ημέρες, 2.000 χιλιόμετρα, πέντε χώρες και υψομετρικές διαφορές που έφταναν από το επίπεδο της θάλασσας μέχρι τα 2.802 μέτρα, ολοκληρώθηκε το φετινό SYM ROADTRIP 2022 – “Tour to the French Alpes”.

Είκοσι επτά συμμετέχοντες από το δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. πάνω σε αντίστοιχα σκούτερ της SYM, γέμισαν με χιλιόμετρα και εικόνες σε μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.

Η εκκίνηση του ταξιδιού δόθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, εκεί όπου συναντήθηκαν τα δύο γκρουπ αναβατών, που ξεκίνησαν από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Μετά από 12 ημέρες, τα scooters της SYM πάτησαν ξανά τις ρόδες τους στην Ελλάδα, αφού όμως προηγουμένως είχαν διασχίσει την Ιταλία, το Μονακό, τη Γαλλία και ξανά την Ιταλία, πριν την επιστροφή τους, την 1η Οκτωβρίου.

Στο διάστημα αυτό, οι συμμετέχοντες πέρασαν από ιδιαίτερους και εντυπωσιακούς σταθμούς, όπως τα “στολίδια” της Τοσκάνης, η Σιένα και η Φλωρεντία με την πλούσια πολιτιστική παράδοση, η Πίζα με τον διάσημο κεκλιμένο πύργο της.

Μετά σειρά είχε  το Πριγκιπάτο του Μονακό με την αστείρευτη χλιδή, οι Κάννες και η Νίκαια που δίνουν τον πολυτελή χαρακτήρα της Κυανής Ακτής, το Col de la Bonette (το υψηλότερο ασφαλτοστρωμένο πέρασμα των Άλπεων και της Ευρώπης) και η “Μέκκα” των απανταχού εραστών της αυτοκίνησης, το άντρο της Ferrari στο Maranello και τη Modena.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, σκούτερ και αναβάτες είχαν να αντιμετωπίσουν όλες… τις εποχές του χρόνου, από την ηλιοφάνεια και τη ζέστη, μέχρι βροχές καταιγίδες, κρύο και πάγο!

Έπρεπε να διασχίσουν κάθε είδους διαδρομή, από εθνικές οδούς και Autostrada, μέχρι δευτερεύοντες επαρχιακούς και αστικούς μποτιλιαρισμένους δρόμους, με τα σκούτερ της SYM όχι μόνο να βγαίνουν αλώβητα, αλλά όπως λέει το Δελτίο Τύπου της SYM “να επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά στην πράξη, τις αρετές της άνεσης, της οικονομίας και της πρακτικότητας, που τα διατηρούν στην κορυφή των πωλήσεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ