fbpx

SYM Roadtrip 2022: Μέρος πρώτο – Ιταλία

Αντάξιο των προσδοκιών

Το SYM Roadtrip 2022 – “Tour to the French Alpes” βρίσκεται ακριβώς στα μισά της διαδρομής και μέχρι τώρα οι εμπειρίες που έχουν αποκομίσει οι 27 συμμετέχοντες είναι αντάξιες των προσδοκιών ενός τέτοιου μεγάλου και καλά οργανωμένου ταξιδιού.

Η εκκίνηση δόθηκε πριν από έξι μέρες από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου τα δύο γκρουπ που ξεκίνησαν από όλες τις γωνιές της Ελλάδας επιβιβάστηκαν στο πλοίο για την Ανκόνα της Ιταλίας.

Ήδη οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν το πρώτο πέρασμα από την Ιταλία, έχοντας αφήσει το στίγμα του SYM Roadtrip 2022 στην Περούτζια, τη Σιένα, τη Φλωρεντία, τη Γένοβα, την Πίζα και τη Λα Σπέτσια, πατώντας στη συνέχεια τις ρόδες των σκούτερ της SYM στην Κυανή Ακτή.

Περνώντας από το κοσμοπολίτικο Μονακό, τη Νίκαια και τις Κάννες, θα βάλουν πλώρη για το ψηλότερο ασφάλτινο πέρασμα της Ευρώπης που βρίσκεται στις γαλλικές Άλπεις, στην Col de la Bonette.

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν αναμετρηθεί με όλα τα στοιχεία της φύσης, με τα 27 παντός καιρού σκούτερ της SYM να βγαίνουν αλώβητα, ενώ επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά στην πράξη την αξιοπιστία, την άνεση και την οικονομία στην κατανάλωση που προσφέρουν στους αναβάτες τους.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας:

Όταν αυτό που κάνεις το κάνεις με πραγματική αγάπη, τότε το κάνεις σωστά. Αυτό φανερώνει η συμμετοχή των συνεργατών της Γκοργκόλης ΑΕ στα Roadtrip της SYM επί σειρά ετών. Αυτό μεταφράζεται σε ολοκληρωμένη γνώση και ενημέρωση των πελατών για τις ιδιαίτερες δυνατότητες κάθε μοντέλου προκειμένου να γίνει η σωστή επιλογή από μεριάς τους”.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει μια αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ κοινού και των συνεργατών που ανήκουν στο εξειδικευμένο δίκτυό μας και είναι άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν το δίκυκλο. Αυτό είναι το ένα από τα μυστικά της εταιρίας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ