fbpx

SYM ROADTRIP 2019: Τα SYM HD 300 πάνε Ευρώπη

 Σε 5 χώρες της Ευρώπης με SYM HD 300

Οργανωμένο από την αντιπροσωπεία της εταιρίας SYM στην Ελλάδα, την Γκοργκόλης ΑΕ, το SYM Roadtrip του 2019 είναι ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη με 25 ολοκαίνουργια HD300, από μέλη του δικτύου της SYM στην Ελλάδα, που θα διανύσουν περισσότερα από 2.500 χλμ. σε 10 μέρες.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το SYM Road Trip, κάθε φορά με διαφορετικό προορισμό και αξιοθέατα. Τα 25 SYM HD300 ξεκίνησαν στις 5 Σεπτεμβρίου από τα Μετέωρα και μετέβησαν από την Ελλάδα στην Ιταλία με πλοίο.

Τις τέσσερις πρώτες μέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπου 700 χλμ. στη γειτονική χώρα, με τους συμμετέχοντες να βλέπουν από κοντά και τον αγώνα F1 στην πίστα της Monza. Το ταξίδι ονομάζεται SYM HD300 Nations Trip.

Την πέμπτη μέρα, το καραβάνι θα περάσει στην Ελβετία και την αμέσως επόμενη σε Αυστρία και Γερμανία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τα HD300 θα επισκεφθούν πολλά αξιοθέατα και θα περάσουν από πολλές χώρες. Την όγδοη μέρα τα 25 HD θα επιστρέψουν στην Ιταλία, ενώ την ένατη θα φτάσουν στο λιμάνι της Ancona, όπου και θα πάρουν το πλοίο της επιστροφής για Ηγουμενίτσα. Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, με τους συμμετέχοντες να ανανεώνουν τον ραντεβού τους για το 2020.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του HD300 Nations Trip θα βρείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα, ενώ κατά τη διάρκειά του θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Δείτε πληροφορίες από τα προηγούμενα road trips της SYM στο www.roadtrip.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ