fbpx

SYM HD300 NATIONS TRIP, 2019: Ολοκληρώθηκε το ταξίδι

Διασχίζοντας 5 χώρες της Ευρώπης με HD300

Το μεγάλο ετήσιο ταξίδι που οργανώνεται από την αντιπροσωπεία της εταιρίας SYM στην Ελλάδα, την Γκοργκόλης ΑΕ, ολοκληρώθηκε. Στα πλαίσια του SYM Roadtrip 2019 στην Ευρώπη,  συνεργάτες της εταιρίας πάνω σε είκοσι πέντε σκούτερ SYM HD300, διένυσαν 3.000 χιλιόμετρα σε 10 μέρες.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε το SYM Road Trip – αυτή τη φορά του έτους 2019 – και όπως κάθε χρόνο με διαφορετικό προορισμό, χώρες, ενδιαφέροντα και αξιοθέατα. Το φετινό ταξίδι ονομαζόταν SYM HD300 Nations Trip.

Τέσσερις ήταν οι χώρες τις οποίες επισκέφθηκαν τα σκούτερ της SYM, εκτός από την Ελλάδα. Τα 25 SYM HD300 ξεκίνησαν στις 5 Σεπτεμβρίου από τα Μετέωρα και πέρασαν αρχικά από την Ελλάδα στην Ιταλία με πλοίο.

Τις πρώτες μέρες το πρόγραμμα περιλάμβανε περί τα 700 χλμ. στη γειτονική χώρα, με τους συμμετέχοντες να παρακολουθούν τον αγώνα της Formula 1 στην πίστα της Monza.

Μετά την Ιταλία, το κονβόι πέρασε στην Ελβετία και τις επόμενες μέρες κινήθηκε προς την Αυστρία και τη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τα HD300 επισκέφθηκαν πολλά αξιοθέατα των χωρών που διέσχισαν, ενώ την όγδοη μέρα επέστρεψαν στην Ιταλία, για να κατέβουν στο λιμάνι της Ancona, απ’ όπου πήραν το πλοίο της επιστροφής για Ηγουμενίτσα.

Περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι: hdtrip2019.sym.gr

Πληροφορίες και φωτογραφίες από τα προηγούμενα road trip της SYM: www.roadtrip.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ