fbpx

SYM HD 300: Ταξίδι μέχρι το Nordkapp και πίσω

Στo βορειότερο ακρωτήρι της Ευρώπης με SYM HD300

Ο ταξιδιωτικός αρθρογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης, οδηγώντας ένα σκούτερ SYM HD 300, πραγματοποίησε ένα ταξίδι 11.500 χιλιομέτρων με προορισμό το βορειότερο χερσαίο ακρωτήριο της Ευρώπης (Nordkapp – Νορβηγία).

Στη διάρκεια των 25 ημερών του ταξιδιού “SYM NORDKAPP”, ο Κ. Μητσάκης διέσχισε 14 κράτη (Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία), καταγράφοντας μοναδικές ιστορίες δρόμου πάνω στη σέλα του SYM HD 300.

Τα ειδυλλιακά σκανδιναβικά τοπία, οι ευρωπαϊκές μητροπόλεις με τα διαχρονικά μνημεία ιστορίας και πολιτισμού, ο Αρκτικός Κύκλος, οι χιονοσκέπαστες Άλπεις και το διάσημο ακρωτήριο Nordkapp, αποτέλεσαν τα κυριότερα σημεία αναφοράς του ταξιδιού “SYM NORDKAPP”.

Ο Μητσάκης, χάρη στην άνεση, την αξιοπιστία, την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις του SYM HD 300, ταξίδεψε απροβλημάτιστα για πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από πολυσύχναστους αυτοκινητοδρόμους μέχρι επαρχιακά δίκτυα, για να ολοκληρώσει με επιτυχία ένα πολυήμερο ταξίδι με σκούτερ στους δρόμους της Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ