fbpx

SYM Fiddle III 200i CBS, 2015: ΝΕΟ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

Ήρθε το μεγαλύτερο Fiddle

Με κινητήρα 170 κυβικών εκατοστών έφτασε στην Ελλάδα το νέο SYM Fiddle III 200i με σύστημα CBS στα φρένα και τιμή που δεν ξεπερνάει τα 2.200 ευρώ.

Το πιο καλοπουλημένο σκούτερ ρετρό εμφάνισης στην Ελλάδα ανεβάζει τον κυβισμό του και φοράει ηλεκτρονικό ψεκασμό, αλλά και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS για βελτιωμένο φρενάρισμα. Ο τετράχρονος, αερόψυκτος κινητήρας αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 12 ίππων, στις 7.500 rpm, ενώ παράλληλα έχει πετύχει οικονομία καυσίμου κατά 10% (σύγκριση με Fiddle II 150), με ανακοινωμένη κατανάλωση σύμφωνα με την εταιρία, στα 2 lit/100km (με ταχύτητα 50km/h). Η τελική ταχύτητα ανακοινώνεται στα 100 km/h.

41_99_r_fiddleiii50-1-1 Black_fiddle

Η ιδιαίτερη εμφάνιση του SYM Fiddle III 200i CBS με διαχρονικό στυλ χρησιμοποιεί επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες για να τονίσουν τον χαρακτήρα του. Τα φωτιστικά σώματα διαθέτουν και LED φώτα ημέρας, προσδίδοντας μία πιο μοντέρνα νότα στο σύνολο.

Η vintage σχεδίαση του Fiddle III 200i προσφέρει ανανεωμένες καμπύλες στα πλάγια που τονίζουν τις δίχρωμες εκδόσεις. Ο προβολέας στο τιμόνι είναι πλέον οβάλ, με την “γραβάτα” να πλαισιώνεται από επιχρωμιωμένο περίγραμμα και το σήμα της SYM σε ανάγλυφη μορφή. Το SYM Fiddle III 200i CBS διαθέτει επίπεδο δάπεδο και τροχούς 12 ιντσών με καινούργιες ζάντες, με χαμηλή απόσταση σέλας στα 760mm, για εύκολη οδήγηση στην πόλη. Το μεταξόνιο είναι 1.330mm, το βάρος φτάνει τα 116 kg και το ντεπόζιτο χωράει 6.5 lt.

Blue_White Black_Golden

Το πιρούνι είναι τηλεσκοπικό, συμβατικό, με καλάμια διαμέτρου 33mm. Στον πίσω τροχό συναντούμε δύο αμορτισέρ που ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων τους. Δίσκος 190 mm βρίσκεται στον μπροστινό τροχό, με δαγκάνα δύο εμβόλων, ενώ πίσω υπάρχει ένας ακόμα δίσκος, μεγαλύτερης διαμέτρου 220 mm. Τα φρένα είναι γεφυρωμένα, συνδυαζόμενης λειτουργίας με σύστημα CBS, για μειωμένη απόσταση ακινητοποίησης.

Υπάρχει αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος ανοιχτού τύπου, αλλά και ντουλαπάκι για μικροπράγματα στο εσωτερικό της ποδιάς και άγκιστρο ποδιάς για την ανάρτηση χειραποσκευών.

White_Red Mat-Coffee

Η σέλα έχει νέο αφρώδες υλικό και αντιολισθητικό κάλυμμα και πάνω της αναγράφεται το λογότυπο του μοντέλου «Fiddle III». Υπάρχει χειρολαβή στην ουρά και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Η τιμή του SYM Fiddle III 200i CBS ανακοινώθηκε στα 2.195 € και είναι άμεσα διαθέσιμο σε πολλούς χρωματισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες:Γκοργκόλης AE, Θησέως 309, Αθήνα, τηλ: 210 9403880, www.gorgolis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ