fbpx

SYM 2018: Με 10 πενηντάρια στη γκάμα της

Τα 50άρια έχουν ουσία

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα σκούτερ με κινητήρες 50 κυβικών προσφέρει η SYM στη γκάμα της, ένα “για κάθε γούστο και ανάγκη” που έλεγε και το παλιό σλόγκαν.

Διαφόρων σχεδίων, μεγεθών και στυλ είναι τα δέκα 50άρια σκούτερ της SYM, που με αυτό τον τρόπο καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. “Γιατί πενηντάρι;” θα ρωτήσει κάποιος, γιατί τα πενηντάρια ήταν πάντοτε η απλούστερη λύση για απλές – χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις ειδικά στην τελική ταχύτητα – αλλά πολύ καλά σε όλα τα υπόλοιπα.

Ένας φίλος που δούλευε καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας, πριν από χρόνια, είχε προχωρήσει στην αγορά ενός απλού 50αριού, παρότι είχε τη δυνατότητα να πάρει μεγαλύτερο, με τα επιχειρήματά του για αυτή την προτίμηση να είναι αποστομωτικά. Κατ’ αρχήν λόγω του ότι ήταν τετράχρονο η κατανάλωση ήταν εξαιρετικά χαμηλή, προσφέροντάς του πολύ μεγάλη οικονομία σε σύγκριση με το αυτοκίνητο, το ταξί, ακόμα και με τα λεωφορεία και μετρό που χρησιμοποιούσε προηγουμένως.

Η ταχύτητα της μετακίνησής του ήταν τρεις φορές μικρότερη απ’ ότι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όσο δε για το πρόβλημα των κλοπών της περιοχής που εργαζόταν… απλά ήταν 50άρι και κανένας δεν το πείραξε ποτέ! Να λοιπόν επιγραμματικά λίγα από τα πλεονεκτήματα των μικρών σκούτερ…

Η SYM λοιπόν έχει πιάσει όλες τις κατηγορίες σκούτερ με τα 10 πενηντάρια της, τα οποία θα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

SYM CROX 50: 1.525 ευρώ

Με τετράχρονο κινητήρα, εκκίνηση με μίζα και μανιβέλα και βάρος μόλις 98 κιλών το μικρο-μεσαίων διαστάσεων σκούτερ έχει εμφάνιση που παραπέμπει σε “περιπέτεια” και με τα διπλής χρήσης ελαστικά του να επιτρέπουν και κίνηση σε χωματόδρομο. Περισσότερα: www.sym.gr

SYM FIDDLE III 50: 1.595 ευρώ

Με κλασικές γραμμές και διχρωμίες που τονίζουν το χαρακτήρα του, το Fiddle προορίζεται κυρίως για κοπέλες που θέλουν κομψή καθημερινή μετακίνηση. Με μεσαίας διαμέτρου τροχούς και δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό. Με αρκετά μεγάλη σέλα και χώρο κάτω αυτής, επίπεδο δάπεδο και βάρος 100 κιλών.

Περισσότερα: www.sym.gr

JET4 50: 1.595 ευρώ

Με νεανικές, σπορτίβικες γραμμές και διπλό προβολέα πάνω στο ρύγχος της ποδιάς, το Jet4 50 προσφέρεται και σε έκδοση “R” στην ίδια τιμή. Η διχρωμία σε όλους τους χρωματικούς σχεδιασμούς και οι λευκές ζάντες τονίζουν το παιχνιδιάρικο της σχεδίασης.

Περισσότερα: www.sym.gr

JET14 50 E4: 1.895 ευρώ

Το νεότερο τέκνο της SYM στην κατηγορία των 50 cc. Ίδιας εμφάνισης με τα μεγαλύτερα αδέλφια του το JET14 50 διαθέτει τα ίδια δυναμικά χαρακτηριστικά και καλύπτει τις προδιαγραφές Euro4. Η τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό καρμπυρατέρ, είναι αερόψυκτο και έχει εκκίνηση με μίζα και μανιβέλα.

Περισσότερα: www.sym.gr

SYMPHONY S 50: 1.725 ευρώ

Είναι η κλασική έκδοση του Symphony με πιο ρετρό γραμμές, αλλά κοινά κατά τ’ άλλα χαρακτηριστικά. Οι τροχοί είναι μεγάλης διαμέτρου στις 16 ίντσες, και το επίπεδο δάπεδο, ενώ υπάρχουν δισκόφρενα μπροστά και πίσω. Το βάρος παραμένει χαμηλό στα 97 κιλά

Περισσότερα: www.sym.gr

SYMPHONY ST 50 E4: 1.930 ευρώ

Το ακριβότερο και δημοφιλέστερο 50άρι της γκάμας, αφού εμφανισιακά είναι όμοιο με το best seller της ελληνικής αγοράς του ST 200. Mε κοινά χαρακτηριστικά φυσικά, όπως 16άρηδες τροχούς και δισκόφρενα μπροστά και πίσω. Το ST 50 καλύπτει τις προδιαγραφές Euro4.

Περισσότερα: www.sym.gr

ORBIT II 50: 1.460 ευρώ

Οικονομικό σκούτερ με μοντέρνο σχήμα και απλούς χρωματισμούς και μεσαίας διαμέτρου τροχούς. Το Orbit έχει βολικό επίπεδο δάπεδο, μικρές διαστάσεις και δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό με δαγκάνα 2 εμβόλων.

Περισσότερα: www.sym.gr

MIO 50: 1.795 ευρώ

Το κλασικών γραμμών, παραδοσιακό Mio με το ιδιαίτερο, κοίλο μπροστινό τμήμα του και τον ξεχωριστό προβολέα. Με “κοριτσίστικο” αέρα στην εμφάνισή του, μεγάλο, επίπεδο επικλινές δάπεδο και γοητευτικές διχρωμίες. Οι τροχοί είναι μικρής διαμέτρου, οι ευελιξία του επική, οι διαστάσεις μικρές και το βάρος πολύ χαμηλό στα 80 κιλά.

Περισσότερα: www.sym.gr

MIO 50i E4: 1.795 ευρώ

Η εξέλιξη του προηγούμενου Mio. Mε προδιαγραφές Euro4 πλέον και ελαφρώς διαφοροποιημένο σχήμα ποδιάς και προβολέα. Με πιο “συγκρατημένα” χρώματα και κινητήρα με ψεκασμό για ακόμα πιο χαμηλή κατανάλωση. Το βάρος του είναι στα 88 κιλά και το ρεζερβουάρ του χωράει 5,4 λίτρα.

Περισσότερα: www.sym.gr

SYMPHONY SR 50 E4: 1.830 ευρώ

Το SYM Symphony SR 50 φοράει τις γραμμές του προηγούμενου πολύ δημοφιλούς Symphony αλλά και τους μεγάλους τροχούς, τα δισκόφρενα και στους δυο τροχούς και τον χαρακτηριστικό προβολέα πάνω στην ποδιά. Το μοντέλο καλύπτει τις προδιαγραφές Euro4 και ζυγίζει 120 κιλά.

Περισσότερα: www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ