fbpx

SYM – ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Υπογράψτε για να λύσουμε το κυκλοφοριακό!

Η εταιρία Γκοργκόλης, αντιπροσωπεία των σκούτερ της SYM προχωρά δυναμικά στην συλλογή υπογραφών για την αλλαγή του νόμου, που αφορά στα διπλώματα για δίκυκλα 50 κυβικών εκατοστών, με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα το καθεστώς των διπλωμάτων οδήγησης για 50άρια σκούτερ ή μοτοποδηλάτων έχει μια πρωτοτυπία, μια αρνητική πρωτοτυπία, αφού δεν επιτρέπει να οδηγούνται από κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου.

Πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν υιοθετήσει αυτή τη διευκόλυνση, αφού στόχος τους είναι η λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος των πόλεών τους. Στην Ελλάδα ο νόμος είναι διαφορετικός και απαιτεί την έκδοση ενός ακόμα, διαφορετικού διπλώματος οδήγησης.


Έτσι η SYM- Γκοργκόλης θα συμμετέχει στο φετινό Scooter Festival στις 4 με 6 Οκτωβρίου “όχι με ‘φεστιβαλικό’ τρόπο, αλλά παρεμβατικά και στοχευμένα με σκοπό την ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΥΚΛΟΥ 50cc ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ”, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της εταιρίας.

Κι εμείς στο Scooternet συμφωνούμε απολύτως, όπως άλλωστε γνωρίζουν ήδη οι αναγνώστες μας. Στο χώρο του φεστιβάλ (Πειραιώς 100, Γκάζι) θα υπάρχει stand της SYM όπου θα προτρέπονται οι επισκέπτες να συνυπογράφουν το αίτημά της εταιρίας προς το Υπουργείο. Στο stand επίσης θα διανέμονται prospectus, δώρα, ενώ την τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ενός scooter.

Η SYM – Γκοργκόλης ανακοινώνει επίσης “ότι θα υπάρξουν ολοσέλιδες καταχωρήσεις του κλαδικού αιτήματός μας στον κυριακάτικο τύπο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ