fbpx

SUZUKI BURGMAN AN 650 ABS, EXECUTIVE: ΝΕΑ ΤΙΜΗ

Φθηνότερο το μεγάλο σκούτερ της Suzuki

Δέκα μήνες μετά τον ερχομό του Suzuki AN 650 ABS Executive, του μεγαλύτερου scooter στη γκάμα της γιαπωνέζικης εταιρίας, η αντιπροσωπεία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ μειώνει την τιμή κατά 1.000 ευρώ, διαμορφώνοντας την νέα του τιμή κάτω από τις 10 χιλιάδες ευρώ.

Μπορεί τα χρήματα αυτά να μην είναι λίγα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αναφέρεται σε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα σκούτερ που κυκλοφορούν σήμερα στον κόσμο. Είναι και το κορυφαίο σκούτερ της Suzuki, το οποίο μάλιστα κατασκευάζεται στην Ιαπωνία.

2015-Suzuki-Burgman650-Executive-ABS-1

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του Suzuki Burgman 650 η δεύτερη έκδοση εμφανίζεται το 2013 και κυκλοφορεί στις αρχές του 2014. Με όπλα τον πλήρη εξοπλισμό την κορυφαία ποιότητα, τις μεγάλες διαστάσεις που δίνουν άνεση στους επιβαίνοντες και τον μεγάλο δικύλινδρο κινητήρα, το Burgman 650 είναι το μόνο maxi scooter maxi scooter που χρησιμοποιεί αυτόματη ή ημιαυτόματη μετάδοση με φυγοκεντρικό συμπλέκτη, με τη δυνατότητα για τον αναβάτη να μπορεί να επιλέξει μεταξύ αυτόματου και χειροκίνητου κιβωτίου.

Οι βελτιώσεις του νέου Burgman 650 είναι φανερές στην εμφάνισή του με τις γραμμές του να έχουν εκσυγχρονιστεί, ενώ γίνεται χρήση λαμπών LED. O κινητήρας είναι δικύλινδρος, υγρόψυκτος 638cc, με ψεκασμό, ενώ η μετάδοση έχει εξελιχθεί – προσφέροντας μείωση στην κατανάλωση κατά 15% με δυνατή την επιλογή μεταξύ δύο αυτόματων μεταδόσεων (Drive ή Power), είτε χειροκίνητη.

2015-Suzuki-Burgman650-Executive-ABS-3

2015-Suzuki-Burgman650-Executive-ABS-2

Η βελτιωμένη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη φυγοκεντρική μετάδοςη SECVT προσφέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία και καλύτερη λειτουργία από πριν. Συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι υπάρχει μπροστά, δύο αμορτισέρ πίσω, με τον μπροστινό τροχό στις 15 ιντσες και τον πίσω στις 14. Το βάρος φτάνει τα 277 κιλά.

Υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για δύο κράνη φουλφέις, η ζελατίνα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη, οι καθρέφτες ανοίγουν και κλείνουν ηλεκτρικά, ηλεκτρονική ταυτότητα στο κλειδί του ιδιοκτήτη, ενώ ο κεντρικός διακόπτης προστατεύεται από μαγνητική φραγή. Τρεις δίσκοι με ABS βρίσκουμε στους δυο τροχούς, υπάρχει και χειρόφρενο, θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, ηλεκτρικά ελεγχόμενο κατά το ύψος ζελατίνα φέρινγκ, κ.λπ.

Η νέα τιμή που ανακοινώθηκε είναι 9.995 ευρώ και αφορά στο Suzuki ΑΝ 650Ζ ABS BURGMAN EXECUTIVE, που είναι η πλούσια έκδοση του μοντέλου.

2015-Suzuki-Burgman650-Executive-ABS-5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ