fbpx

SUZUKI BURGMAN 650 MOTOR TRIKE

Δυο – αμερικάνικοι – τροχοί. πίσω

Το τρίτροχο σκούτερ ονομάζεται Breeze και πρόκειται για ένα project που δουλεύεται εδώ και τρία χρόνια από την αμερικάνικη εταιρία με το – μη εμπνευσμένο, πρέπει να ομολογήσουμε – όνομα Motor Trike που εδρεύει στο Τέξας. Με βάση ένα Suzuki Burgman 650, οι αμερικανοί σπεσιαλίστες των τριών τροχών, έχουν δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Δύσκολα το Suzuki Burgman Trike Breeze θα ανταγωνιστεί τα Quadro και τα ΜΡ3 ειδικά στο θέμα της ευχρηστίας και της ταχύτητας αντιδράσεων, αλλά και στην ευκολία χρήσης μέσα στο μποτιλιάρισμα. Άσε δε το μεγάλο πλάτος που θα το δυσκολεύει μέσα στην κίνηση, αλλά τι λέμε τώρα, για την Αμερική μιλάμε, τη χώρα που οι άνθρωποι δεν ξέρουν να παρκάρουν αυτοκίνητα, γιατί απλά δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνουν…

Οι άνθρωποι της Motor Trike έχουν φτιάξει πολλές μοτοσυκλέτες τρίτροχες και έχουν εμπειρία 20 ετών επί του θέματος, αλλά πρώτη φορά ασχολούνται με σκούτερ. Γι’ αυτό και επέλεξαν ένα σχετικά δημοφιλές maxi scooter για τις ΗΠΑ.

Η Motor Trike πουλάει την μετατροπή από δίτροχο σε τρίτροχο σκούτερ, σε μορφή κιτ σε τιμή σχεδόν 5.000 δολαρίων, δηλαδή κοντά στα 3,600 ευρώ με εγγύηση τριών ετών ή 96.000 χιλιομέτρων. Το κιτ ταιριάζει στα Suzuki Burgman 650 από το 2003 και μετά και χρησιμοποιεί τροχούς 14 ιντσών, κίνηση με αλυσίδα και ανεξάρτηση ανάρτηση.

Κάθε τροχός έχει και το δικό του δισκόφρενο. Τα φτερά είναι φτιαγμένα από fiberglass και όπως δηλώνει η εταιρία με το Breeze είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και ένα μικρότερο (σε σχέση με τα τέρατα των 1.300, 1.500 και 1.800 κυβικών, που χρησιμοποιούσαν πριν) σε κυβισμό δίτροχο.

Πηγή: www.motortrike.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ