fbpx

SUZUKI ADDRESS 110: Ανάκληση για ντίζα γκαζιού

Ανάκληση και πάλι για το Suzuki Address

Ανάκληση ανακοίνωσε η Γ.Γ. Βιομηχανίας και η Suzuki που αφορά στο Suzuki Address 110, για ντίζα γκαζιού.

Είναι η δεύτερη φορά που ανακαλείται το Suzuki Address UK 110, πέρσι τον Μάιο (πατήστε εδώ για να διαβάσετε) για πρόβλημα σε τρεις τομείς και αυτή την πιο πρόσφατη για ντίζα γκαζιού.

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Σφακιανάκης A.Ε.Β.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης σκούτερ Suzuki, τύπου UK110 Αddress.

Η ανάκληση αφορά σε 498 σκούτερ, παραγωγής από 29/01/2015 έως 14/106/2016, µε αριθµούς πλαισίου από MH8DE111100102371 έως MH8DE1111G0109443. Εξαιτίας της ακατάλληλης διαδικασίας κατασκευής των υδατοπροστατευτικών καλυµµάτων της ντίζας γκαζιού (του εξωτερικού περιβλήματος δηλαδή).


Mερικά καλύµµατα µπορεί να παράχθηκαν από υλικό διαφορετικό από αυτό που προδιαγράφεται σύµφωνα µε τον σχεδιασµό. Αυτό µπορεί να προκαλέσει αλλοίωση και καταστροφή των καλυµµάτων σε σύντοµο χρονικό διάστηµα, µε αποτέλεσµα νερό όπως της βροχής, να εισέρθει στην ντίζα από τα κατεστραµµένα καλύµµατα.

Σε ακραία περίπτωση χαµηλών θερµοκρασιών, το νερό µπορεί να παγώσει µε αποτέλεσµα το γκριπ του γκαζιού να µην µπορεί να λειτουργήσει ή/και οι στροφές του κινητήρα να µην µπορούν να µειωθούν.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω σκούτερ, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών Suzuki σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση της ντίζας γκαζιού, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Περισσότερες πληροφορίες: τηλεφωνικά µε την 24ωρη γραµµή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ