fbpx

SCOOTER FESTIVAL 2019: Στο Γκάζι, αυτό το Σαββατοκύριακο

 Με σκούτερ και ηλεκτρισμό… στο Γκάζι

Όχι μόνο το Σαββατοκύριακο 15 και 16, αλλά και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, θα είναι ανοικτό για το κοινό το σαλόνι Scooter Festival & Εlectric Bike Show 2019, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Στο κυρίως μενού αυτού του σαλονιού πρωτοστατούν τα σκούτερ και τα ηλεκτρικά δίτροχα.

Στο Scooter Festival & ElectricBike Show, που διοργανώνεται το τριήμερο 15-17 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, όλες οι επιλογές θα είναι εκεί για να συγκρίνει κάποιος και να ανακαλύψει τι ταιριάζει στις δικές του ανάγκες μετακίνησης.

Ακόμα θα υπάρχουν και ηλεκτροκίνητα οχήματα, scooter, ποδήλατα και πατίνια, για όσους θέλουν να μεταβούν σε ένα άλλο στάδιο αστικής μετακίνησης.

Μάλιστα, ένας τυχερός μετά από κλήρωση θα γίνει κάτοχος ενός ηλεκτρικού scooter Gemini eCruise 3000W.

To εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ για κάθε μέρα και 7 ευρώ αν θέλετε να επισκέπτεστε το Festival καθημερινά σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου! Σημειωτέον πως για παιδιά και νέους μέχρι 20 ετών η είσοδος είναι τελείως δωρεάν, ενώ με διαφορετικό εισιτήριο των 7 ευρώ κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί και την έκθεση “Ημέρες Μοτοσυκλέτας”, που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο λίγες ημέρες μετά (20-23 Ιουνίου).

Στο Scooter Festival & ElectricBike Show ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει είδη ένδυσης και προστασίας σε τιμές bazaar αλλά και να δει μια συλλογή από custom Super-Παπιά. Δεν θα λείπουν φυσικά οι ωραίες μουσικές, bar, αλλά και streetfood.

Ήταν δύσκολο κάποιος να φανταστεί πριν από 30 και 40 χρόνια, ότι τα ταπεινά πενηντάρια που μεγάλωσαν μοτοσυκλετιστικά γενιές και γενιές θα γίνονταν κάποτε κλασικά εκθέματα μιας άλλης εποχής.

Αυτά τα “μηχανάκια” θα τα ξαναθυμηθούμε στο Scooter Festival, αφού η Λέσχη Ιαπωνικής Κλασικής Μοτοσυκλέτας και η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας θα μας παρουσιάσουν άψογα συντηρημένα μικρά σε κυβισμό μοντέλα από Ιαπωνία και Ευρώπη, που θα ξυπνήσουν αναμνήσεις στους παλιότερους και θα δείξουν την ιστορία και την εξέλιξη των δύο τροχών στους νεότερους.

Επίσης θα υπάρχουν και θεματικές εκθέσεις, όπως η “VespAθήναια”από την Αθηναϊκή Λέσχη Vespa, με όλη την ιστορία ενός από τα αγαπημένα scooter όλων των εποχών, παρουσιάζοντας κλασικά αλλά και custom μοντέλα Vespa.

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/events www.motorcycleevents.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ