fbpx

QUADRO QV3, BLACK FRIDAY: Mέρος τρίτον…

Τρίτη προσφορά στη σειρά

Η μεγάλη Black Friday προσφορά της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και της QUADRO συνεχίζεται. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, η εταιρεία σε συνεργασία με τον ελβετικό οίκο, ανακοινώνει για τρίτη φορά (!)την επέκταση της Black Friday προσφοράς, η οποία ισχύει για άλλα 28 τρίτροχα σκούτερ.

Η απόκτηση ενός τρίτροχου QUADRO QV3 γίνεται πιο εύκολη μετά την κατά 2.800 ευρώ έκπτωση της αντιπροσωπείας Γκοργκόλης ΑΕ, που κατεβάζει την τιμή από τα 7.690 στα 4.890 ευρώ!

Οι προπαραγγελίες άρχισαν, με την προσφορά να ισχύει για όσους παραγγείλουν το QV3 μέχρι την “Black Friday” Παρασκευή 29/11.

Το QV3 είναι το τρίτροχο scooter που ανήκει στην κλάση L5e και που στη χώρα μας μπορεί να οδηγηθεί με παλαιότερο δίπλωμα αυτοκινήτου.

Ο κινητήρας του 346cc, αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 29PS στις 7.000 σ.α.λ. Το υψηλής τεχνολογίας υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση.

Το HTS επιτρέπει και στους δύο εμπρόσθιους τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη οδηγική εμπειρία, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε καταστάσεις που θα έθεταν ένα όχημα εκτός ισορροπίας (π.χ. σαμαράκια, λακκούβες, ράγες, κτλ.).

O καινοτόμος μηχανισμός κλίσης επιτρέπει στο όχημα να αποδίδει τα μέγιστα σε απόδοση και άνεση, προσφέροντας ευχαρίστηση κι ένα αίσθημα ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Περισσότερες πληροφορίες: ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., Θησέως 312 – Καλλιθέα, τηλ. 210 9521108 και στο www.quadroscooters.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ