fbpx

QUADRO QV3 350: Με 4.690€, κι όποιος προλάβει!

Scooter Black Friday

Πρόκειται για μια προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει στον χώρο των δύο τροχών, πόσο δε μάλλον των τριών! Η Γκοργκόλης ΑΕ σε συνεργασία με την εταιρία Quadro προσφέρουν το Quadro QV3 στην τιμή των 4.690€… για λίγους τυχερούς που θα προλάβουν να το παραγγείλουν μέσα στον επόμενο μήνα.

Πραγματική τιμή Black Friday πέτυχε η αντιπροσωπεία και όχι “δήθεν” όπως πολλές φορές συμβαίνει στις “ελληνικές Μαύρες Παρασκευές”, με την τιμή του Quadro QV3 να μειώνεται κατά 40%! Η κανονική τιμή είναι 7.690 € και η τιμή Black Friday 4.690€.

Mε τις προ παραγγελίες να έχουν ήδη αρχίσει, η προσφορά ισχύει για τους 24 πρώτους που θα παραγγείλουν το Quadro QV3 μέσα στις επόμενες μέρες, με την παράδοση να γίνεται την Black Friday/Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Το Quadro QV3 είναι ένα τρίτροχο σκούτερ που χρησιμοποιεί το εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα εμπρόσθιας ανάρτησης HTS και κατατάσσεται στην κλάση οχημάτων L5e, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί (και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον νόμο) με δίπλωμα αυτοκινήτου που έχει εκδοθεί μέχρι τις 18/01/2013.

Ο μονοκύλινδρος, 4βάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας του διαθέτει 346cc και αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 29 ίππων στις 7.000 rpm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρουσίαση του Quadro QV3

Το υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System) που χρησιμοποιείται στους δυο 15ιντσους μπροστινούς τροχούς, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία και προσδίδει στο σκούτερ σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία.

Το HTS επιτρέπει και στους δύο εμπρόσθιους τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις όπως σαμαράκια στο δρόμο, λακκούβες, άσφαλτο που γλιστράει, κ.λπ.

Το Quadro QV3 διατίθεται σε ένα από τα 3 χρώματα: Γκρι Ματ, Κόκκινο και Λευκό.

Περισσότερες πληροφορίες: Γκοργκόλης Α.Ε, Θησέως 312 – Καλλιθέα, τηλ. 210 952 1108, www.quadroscooters.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ