fbpx

QUADRO QOODER: Πρωταγωνιστής-Καραμπινιέρος

 Οι τέσσερις τροχοί του νόμου

Πρωταγωνίστησαν τα Quadro Qooder στη συναυλία για την 205η επέτειο από την ίδρυση των Καραμπινιέρων στην Ιταλία, σαν από τα πιο χαρακτηριστικά οχήματα του σώματος.

Με την ευκαιρία της συναυλίας Banda Musicale dell’Arma για την 205η επέτειο από την ίδρυση των Carabinieri (κάτι σαν την παλιά δική μας Χωροφυλακή) η Quadro Vehicles συνέβαλε με την παρουσία των υπηρεσιακών τετράτροχων σκούτερ στην εκδήλωση που έγινε στην Όπερα της Ρώμης.


Για την περίσταση, εκτέθηκαν δύο ειδικά εξοπλισμένα και βαμμένα Qooder στην είσοδο του θεάτρου, που χρησιμοποιούνται από τους Καραμπινιέρους σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας.

Η επιτυχία του εγχειρήματος “Καραμπινιέρος-σε Qooder” δοκιμάστηκε πρώτη φορά στην Ιταλία στην πόλη της Νάπολης για περιπολίες στους δρόμους. Με το πείραμα να αποδεικνύεται πετυχημένο στη Σικελία, ακολούθησαν κι άλλες πόλεις όπως η Ρώμη, ενώ θα ακολουθήσει το Μιλάνο.

Το ιδιαίτερο αυτό τετράτροχο σκούτερ προτιμήθηκε από τους Καραμπινιέρους (αλλά και από την Αστυνομία – Polizia di Stato) λόγω της ασφάλειας που παρέχει στην οδήγηση, για το καλό του κράτημα, της σταθερότητας, τις επιδόσεις στο φρενάρισμα, αλλά και λόγω της δυνατότητάς του να κινηθεί σε κακοτράχαλους δρόμους με άνεση, τη στιγμή που έχει τις διαστάσεις έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις υπηρεσιακές ανάγκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ