fbpx

QUADRO 350D, 2012: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ήρθε, με τιμή 5.995 ευρώ!

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το νέο τρίτροχο σκούτερ Quadro 350D δίνει τη δυνατότητα να μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου (δεν χρειάζεται δηλαδή να βγάλει κάποιος δίπλωμα μοτοσυκλέτας για να το οδηγεί νόμιμα), αλλά και ότι η Γκοργκόλης ΑΕ το προσφέρει σε “τιμή γνωριμίας” στις 5.995 ευρώ. Για να μπορούμε να κάνουμε τη σύγκριση, το Quadro 350D κοστίζει στη Γαλλία 7.290 ευρώ και στην Ιταλία 6.999 ευρώ, κάτι που σημαίνει… μισό λεπτό να βγάλουμε το κομπιουτεράκι… 1.295 και 1.004 ευρώ ακριβότερα, αντίστοιχα, απ’ ό,τι προσφέρεται στην Ελλάδα!

Eπίσημη παρουσίαση για το Quadro 350D, στα Τρίκαλα. Στο βήμα ο κ. Αλέξανδρος Γκοργκόλης

Με το σλόγκαν “Ο τρίτος δρόμος στον κόσμο των scooter” και με μια εκδήλωση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, έγινε η πρώτη παρουσίαση στη χώρα μας, του καινοτόμου Quadro 350D στα Τρίκαλα, από την εταιρία Γκοργκόλης ΑΕ. Παρόντες, εκπρόσωποι του ειδικού και γενικού Τύπου και συνεργάτες της εταιρίας, που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας και τις εταιρίες SYM, Modenas, Daytona.


Τα Quadro παρατεταγμένα έξω από την εταιρία Γκοργκόλης ΑΕ – της οποίας οι εγκαταστάσεις και οι αποθήκες ανταλλακτικών στα Τρίκαλα αποδεικνύουν με πόσο μεγάλη σοβαρότητα προσεγγίζουν τις εταιρίες που εκπροσωπούν – μας περίμεναν για μια σύντομη δοκιμή/γνωριμία, χθες Σάββατο 14 Ιανουαρίου. Πολύ σύντομα λοιπόν θα διαβάσετε και τις παρατηρήσεις μας, αφού η βόλτα που κάναμε υπό μικτές συνθήκες πρόσφυσης και εμποδίων ήταν άκρως διαφωτιστική για τις ικανότητες του Quadro 350D. Για να πάρετε μια πρώτη γεύση… το Quadro 350D αποτελεί την έκπληξη της χρονιάς, για σκούτερ με τρεις τροχούς.

Quadro 350D: νέοι δρόμοι… στην οδική συμπεριφορά

Από την πρώτη κιόλας επαφή με τη νέα κατασκευή, την οποία περιεργαστήκαμε προσεκτικά, αυτό που γίνεται αμέσως αντιληπτό είναι οι έξυπνες μηχανολογικές/τεχνολογικές εφαρμογές και η συνολική συναρμογή της. Παρόλο που μπορείτε να διαπιστώσετε την  ποιότητα της σχεδίασης και από τις φωτογραφίες, στην πραγματικότητα το Quadro 350είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό – πράγμα λογικό, αφού η Marabese Design που το κατασκευάζει είναι ιταλικός σχεδιαστικός οίκος. Δώστε έμφαση στη λέξη “ιταλικός”,  μια και οι γείτονές μας τις περισσότερες φορές σε αυτόν τον τομέα είναι άπιαστοι. Ιδιαίτερα η έκδοση στο μαύρο ματ χρώμα είναι αυτή που προτιμούμε περισσότερο, σαν πιο σπορ και δυναμική. Επίσης το 350D κυκλοφορεί σε άσπρο, μαύρο και γκρι μεταλλικό.

Το άσπρο Quadro

Το μαύρο Quadro

Παρών στην εκδήλωση για την πρώτη παρουσίαση του Quadro 350D στην Ελλάδα ήταν και ο Iταλός  Rino Alessandrini, παλιός γνώριμος, πεπειραμένος στο χώρο, αφού υπήρξε επί σειρά ετών υψηλόβαθμο στέλεχος της Piaggio, o  οποίος έχει αναλάβει την διεύθυνση του After Sales της εταιρίας Quadro (υποδεικνύοντας ότι η στελέχωση της Quadro γίνεται από έμπειρους ανθρώπους του χώρου των σκούτερ). Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται σύντομα και η πρώτη δοκιμή του Quadro 350D από το SCOOTERNET.

(περισσότερες πληροφορίες για τα Quadro 350D στο www.quadroscooters.gr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ