fbpx

PIAGGIO BEVERLY 300: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 4.090 ευρώ

Για περιορισμένο αριθμό κομματιών

 Τα τελευταία Beverly 300 της αγοράς, στην τιμή των 4.090 ευρώ, προσφέρει η Piaggio Hellas και αν ενεργοποιήσουμε τη μνήμη μας θα θυμηθούμε ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο σκούτερ, αντίθετα είναι από τα best-seller του πρόσφατου παρελθόντος της ελληνικής αγοράς.

Το Beverly 300, ένα scooter για κίνηση στην πόλη αλλά και έξω από αυτήν, για κοντινούς προορισμούς ή για μεγαλύτερες αποδράσεις, διαθέτει 16άρη μπροστινό τροχό με δισκόφρενο διαμέτρου 300mm. Χρησιμοποιεί έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, τετράχρονο κινητήρα, με αποδεδειγμένη στο χρόνο αξιοπιστία και απόδοση. Η εμφάνιση του χαρακτηρίζεται από συμμετρικές γραμμές και γοητευτικές καμπύλες  που προσδίδουν ιδιαίτερη αίσθηση κομψότητας, με την σφραγίδα «Made in Italy».

Η Piaggio Hellas προτείνει να επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Piaggio για να δείτε από κοντά το Beverly 300 και να επωφεληθείτε από την έκπτωση στην τιμή του, αλλά και να ενημερωθείτε και για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια (σύνολο 4 χρόνια).

Περισσότερες πληροφορίες: www.piaggio.gr