fbpx

PEUGEOT SPEEDFIGHT 4 125: Ήρθε, κι έχει και τιμή

Γιορτάζει με νέο κινητήρα

Παραπάνω από δυο δεκαετίες στην αγορά γιορτάζει το Peugeot Speedfight, το σπορ σκούτερ που πρωτοκυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και μέχρι σήμερα έχει πετύχει περισσότερες από μισό εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως.

Η τελευταία έκδοση ονομάζεται Peugeot Speedfight 4 125 (διαβάστε εδώ την πρώτη επαφή στο Παρίσι) και διατηρεί τη χαρακτηριστική δυναμική αισθητική της οικογένειας, ενώ παράλληλα διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο υδρόψυκτο κινητήρα, με ψυγείο στην άκρη του στροφάλου.

O νέος κινητήρας SmartMotion χρησιμοποιεί τεχνολογία χαμηλών τριβών, σύστημα ACG και τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό.

Η ιπποδύναμή του φτάνει τους 11 ίππους στις 7.400 rpm και η ροπή τα 1,0 kgm, στις 5.400rpm.

Το Peugeot Speedfight 4 125 διαθέτει πλήρη LED φωτισμό, με νέους προβολείς “Ice Effect”, LED φως ημέρας και πίσω φανάρι με τρεις φωτεινές γραμμές, σήμα κατατεθέν της Peugeot.

Το τηλεσκοπικό πιρούνι είναι νέο, όπως και οι ρυθμίσεις του αμορτισέρ, ενώ το σύστημα συνδυασμένης πέδησης SBC (Synchro Braking Concept) λειτουργεί ταυτόχρονα στα δυο δισκόφρενα του σκούτερ.

Τα κυματιστά δισκόφρενα έχουν διαμέτρους 215 και 190 mm, μπροστά-πίσω αντίστοιχα.

Το Peugeot Speedfight 4 125 έχει τροχούς διαμέτρου 13 ιντσών και ζυγίζει 120 κιλά.

Προορισμένο να κινείται με ευκολία μέσα στην κίνηση της πόλης, ευθυγραμμισμένο με τις απαιτήσεις των μοντέρνων αναβατών, διαθέτει ειδική υποδοχή κάτω από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων (έξτρα βάση ως αξεσουάρ) για να τοποθετείται το κινητό τηλέφωνο, ενώ υπάρχει θύρα USB για φόρτιση.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα φουλφέις κράνος

Το Peugeot Speedfight 4 125 είναι διαθέσιμο σε 2 χρωματισμούς (μπλε και μαύρο) και κοστίζει 2.299 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: ΤΕΟΜΟΤΟ, Λεωφ. Κηφισού 29, Αθήνα, 165 43 Τηλ: 210 3410684, www.peugeotscooters.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ