fbpx

PEUGEOT SCOOTERS: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Tour de Grèce

Μπορεί στη Γαλλία να κάνουν τον ποδηλατικό γύρο Tour de France, στην Ελλάδα όμως η ΤΕΟΜΟΤΟ, αντιπροσωπεία της Peugeot, κάνει τον σκουτεριστικό ελληνικό γύρο, Tour de Grèce. Έτσι οι δρόμοι θα γεμίσουν με “άρωμα Γαλλίας”, αφού τα scooter της Peugeot ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι που θα διασχίσει όλη την Ελλάδα.

afisa_tour

Η ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ διοργανώνει μια σειρά από test rides σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας με σήμα το λιοντάρι θα είναι διαθέσιμα στο κοινό για δοκιμαστικές βόλτες, για μια εβδομάδα σε κάθε πόλη, με επίκεντρο κάθε φορά τον τοπικό αντιπρόσωπο της Peugeot scooters.

DJANGO EVASION

Peugeot Django 150

speedfight 125

Peugeot Speedfight 3 125

Οι φίλοι των σκούτερ μπορούν να επιλέξουν από την ανανεωμένη γκάμα της Peugeot αυτό που τους ταιριάζει και να το δοκιμάσουν στο δρόμο.

Tα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα είναι τα εξής :

Speedfight 3 125: Το νέο σπορ σκούτερ της εταιρίας που αποτελεί μια σοβαρή πρόταση για το νεανικό κοινό.

Django 150: Μόλις έφτασε στη χώρα μας, με εφόδιο το ιδιαίτερο στιλ του. Κάτω από την ρετρό εμφάνιση κρύβεται ένα μοντέρνο σκούτερ.

CITYSTAR 150

Peugeot Citystar 150

Metropolis RS titane

Peugeot Metropolis 400 RS

Citystar 150: Ένα maxi scooter, με πρακτικότητα και μέσα και έξω από την πόλη και χώρους που φιλοξενούν δύο άτομα.

Metropolis 400i: Η ναυαρχίδα της Peugeot, το πρώτο τρίροδο scooter της εταιρείας, με σχεδίαση και τεχνολογία δανεισμένη από τα αυτοκίνητα της Peugeot και τον πιο δυνατό κινητήρα στην κατηγορία του.

Το “Tour de Grèce” της Peugeot ξεκίνησε χθες Δευτέρα 24/11 από το Ηράκλειο Κρήτης (Η&Κ, Λ. Ικάρου 39) και θα ακολουθήσουν οι εξής σταθμοί: Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Χανιά, Πάτρα, Κόρινθος, Χαλκίδα, Λαμία, Τρίκαλα, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κέρκυρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις ημερομηνίες που θα βρίσκεται σε κάθε πόλη, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ, τηλ. 210 3418241, info@teomoto.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ