fbpx

MOTUL: ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ MOTOGP ΤΟΥ SACHSENRING

Με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Με απλή δήλωση της συμμετοχή σας στη σελίδα της Motul στο Facebook και απαντώντας σε ερωτήσεις για το σκούτερ που οδηγείτε και τα λιπαντικά που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να μπείτε στη μεγάλη κλήρωση που μπορεί να σας αναδείξει στο νικητή και θα σας ταξιδέψει δωρεάν στο MotoGP του Sachsenring με όλα τα έξοδα καλυμμένα.

Ξέρετε εμείς εδώ στο Scooternet εκτός των υπολοίπων αδυναμιών μας έχουμε και μια ακόμα: την αγάπη για τους αγώνες (ναι, μοτοσυκλέτας το παραδεχόμαστε) και ειδικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας, τα MotoGP. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν χάνουμε αγώνα για αγώνα εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, ακόμα και τις μικρές κατηγορίες, από τα GP 125 του παρελθόντος μέχρι τα σημερινά Moto3.

Το νέο που δημοσιεύουμε σήμερα μπορεί να φέρει κάποιον από τους αναγνώστες του Scooternet με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Grand Prix που γίνεται στο Sachsenring της Σαξονίας στη Γερμανία, στις αρχές Ιουλίου, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό της γαλλικής εταιρίας λιπαντικών Motul.

motul-announcement

Το δώρο της Motul περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή 2 ημερών σε ξενοδοχείο (και πλήρη διατροφή) που βρίσκεται κοντά στην πίστα του Sachsenring, μεταφορές από και προς την πίστα, δωρεάν είσοδο στον αγώνα, αλλά και στα paddock, όπου μπορεί να περπατήσει και να δει και τα πολύ ενδιαφέροντα παρασκήνια αυτής της αγωνιστικής γιορτής.

Το μόνο που έχει να κάνει όποιος ενδιαφέρεται για το μεγάλο ταξίδι-δώρο είναι να συνδεθεί με τη σελίδα της Motul στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ