fbpx

Motodirect.gr: Νέο e-shop για τα δίτροχα και τον αναβάτη

Το νέο e-shop του χώρου των δύο τροχών

Νέο e-shop εξοπλισμού αναβάτη & αξεσουάρ μοτοσυκλέτας από τη ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.

Η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. – θυγατρική του Ομίλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε – μπαίνει δυναμικά στον χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων εξοπλισμού αναβάτη και αξεσουάρ δικύκλων μέσω της ιστοσελίδας www.motodirect.gr

motodirect-print-screen-half

Δυναμική εμφάνιση, φιλικές στο χρήστη λειτουργίες και πλήθος επώνυμων προϊόντων, μέσα από ένα σύγχρονο, λειτουργικό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέγουν και να παραλαμβάνουν, με τον τρόπο που επιθυμούν, τα προϊόντα τους: κράνη, ένδυση, υπόδυση, ένδυση casual, αξεσουάρ, προστατευτικά και αντικλεπτικά.

Οι καταξιωμένες μάρκες που φιλοξενεί το e-shop εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα προτάσεων και τιμών που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές : ALPINESTARS, SHARK, SHOEI, CMS, RICHA, YAMAHA, ABUS, NEXX, NOX και πολλά άλλα.

Οι online επισκέπτες πλέον μπορούν να ενημερώνονται για νέα προϊόντα, έξυπνα tips, αποκλειστικές προσφορές μέσω newsletters και να επωφελούνται από το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών που σύντομα θα ενεργοποιηθεί.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία του Ομίλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, η θυγατρική ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. προσφέρει στους online καταναλωτές της μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές παρέχοντας τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών πληρωμής, όπως: αντικαταβολή, χρεωστική/πιστωτική κάρτα, paypal, τραπεζική κατάθεση, πληρωμή στο κατάστημα, καθώς και άμεση αποστολή που θα κυμαίνεται από 1 ως 3 ημέρες.

motodirect-descriptor

Ακόμη είναι εφικτές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες, ενώ για σύνολο άνω των 90 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Με την ευκολία και την ασφάλεια που παρέχει ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο : info@motodirect.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ