fbpx

LML: ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Η ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ ΑΕ

 Στην Αθήνα… μεσ’ το κέντρο

 Στο μοτοσυκλετό-δρομο την Καλλιρρόης εγκαθίσταται η LML στα πλαίσια της Ανάπτυξης Δικτύου Επίσημων Διανομέων και Επισκευαστών στην Αθήνα, ξεκινώντας συνεργασία με την εταιρία Βαγιανέλης ΑΕ.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που λάβαμε από την επίσημο εισαγωγέα των σκούτερ της LML στην Ελλάδα, την εταιρία ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ: “Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε μια ακόμη ιδιαίτερα δυναμική συνεργασία με την Εταιρία ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ Α.Ε. (BMW Motorrad – Kymco). Προϊόν της συμφωνίας αποτελεί η έκθεση – διάθεση των LML Scooter από το κεντρικό κατάστημα της ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ Α.Ε. στην Καλλιρρόης 23 στην Αθήνα”. 

Συνεχίζοντας το δελτίο τύπου της EΛΛΗΝΜΟΤΟ αναφέρει ότι: “στο κατάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, να οδηγήσουν τα μοντέλα της  LML (Test Rides), να προμηθευτούν αξεσουάρ ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ των σκούτερ, ειδικά σχεδιασμένα για τα LML (Classic, Vintage), ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ένα πρόγραμμα  εκδηλώσεων – παρουσιάσεων πάντα με την υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ”.

Και τι λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Μα, τι άλλο; Καλορίζικα…

 Περισσότερες πληροφορίες: HELLINMOTO A.E. Πλαταιών 4-6 Γκάζι 1 04 35 Αθήνα Τηλ: 210 27 56 706

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ