fbpx

KYMCO PEOPLE S 300i ABS NOODOE: Μείωση τιμής

 Προσφορά 400 ευρώ χαμηλότερα

Ένα από τα ταχύτερα και κομψότερα σκούτερ της ελληνικής αγοράς μειώνει την τιμή του από 5.395 ευρώ στις 4.995 ευρώ – στοιχίζει, δηλαδή, 400 λιγότερα. Το Kymco People S 300i ABS Νoodoe προτείνεται σαν το “full 300άρι” με πλούσιο εξοπλισμό, top case και σύστημα Multimedia.

Η κατηγορία στην οποία ανήκει το Kymco People (300άρια με μεγάλους τροχούς) είναι από τις δημοφιλέστερες της Ευρώπης, αφού πέρα από την καθημερινή αστική μετακίνηση έχουν τη δυνατότητα και για κοντινές εκδρομές, ακόμα και με δύο άτομα.

Η εμφάνισή του είναι μοντέρνα με κάποιες καίριες πινελιές ρετρό. Ο κινητήρας του Kymco People S 300i ABS Νoodoe είναι τετραβάλβιδος μονοκύλινδρος, 299 cc, υγρόψυκτος με έναν έκκεντροφόρο επικεφαλής, προδιαγραφών Euro 4. Αποδίδει 27,3 ίππους (20,1 kW) στις 8.000 rpm και 27,8 Nm ροπής στις 6.500 rpm.

Η κεφαλή είναι τετραβάλβιδη και οι βαλβίδες παίρνουν την κίνησή τους από έναν επικεφαλής εκκεντροφόρο με ρουλεμάν, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο μείωση των απωλειών τριβής, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται αθόρυβη λειτουργία καθώς και μειωμένοι κραδασμοί.

Το πλαίσιο είναι τύπου χωροδικτύωμα με σωλήνες από ατσάλι και “νεύρο” στην περιοχή του δαπέδου για αυξημένη ακαμψία-σταθερότητα του συνόλου.

Οι αναρτήσεις είναι ένα συμβατικό πιρούνι με καλάμια διαμέτρου 37 mm και διαδρομής 110 mm, ενώ πίσω συναντάμε δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ που δίνουν διαδρομή τροχού 100 mm.

Το ύψος σέλας φτάνει τα 780 mm και το βάρος τα 179 κιλά (κενό), με το ρεζερβουάρ βενζίνης να χωράει 9 λίτρα.

Τα φρένα του Kymco People S 300i ABS Νoodoe είναι δίσκοι 260 mm και στους δύο τροχούς, με τη βοήθεια ενός δικάναλου ABS της Bosch. Το μπροστινό φρένο διαθέτει δαγκάνα 3 εμβόλων και το πίσω δύο εμβόλων.

Οι τροχοί είναι 16 ιντσών αμφότεροι και οι «πεντάκτινες» αλουμινένιες ζάντες φορούν ελαστικά διαστάσεων 110/70 μπροστά και 140/70 πίσω.

Ο πίνακας οργάνων του νέου Kymco People S 300i ABS Noodoe διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες LCD, με τη μία εξ αυτών να φιλοξενεί τις ενδείξεις του συστήματος Noodoe, το οποίο βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Μέσω εφαρμογής στο smartphone μετατρέπεται σε ένα πλήρες σύστημα multimedia, προσφέροντας ακόμα και πλοήγηση.

Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχουν όλα όσα επιθυμεί ένας αναβάτης στην καθημερινότητά του, όπως θύρα USB, φώτα full LED, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ντουλαπάκι που κλειδώνει, γάντζος ανάρτησης αντικειμένων, αλλά κι ένα χρήσιμο βαλιτσάκι top case.

Υπάρχουν επίσης φώτα ηµέρας DRL, GPS Navigator, κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία, Top Case στο χρώµα του scooter, αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα και πολύ βολικό επίπεδο πάτωμα, παροχή 12V για φόρτιση κινητού, ένδειξη service κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.kymco.gr

KYMCO PEOPLE S 300i Noodoe: Πλήρης Δοκιμή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ