fbpx

Kymco People S 200i E5: Έκπτωση στην τιμή του

Με KymcOffers μπήκε το 2022

H Kymco υποδέχεται το 2022 με μια ακόμα προσφορά, η οποία αφορά άλλο ένα δημοφιλές σκούτερ της γκάμας της, το People S 200i E5.

Μετά το Agility 16+ 200i ABS που προσφέρεται με έκπτωση στην τιμή του με πληρωμή τοις μετρητοίς, ένα ακόμα “διακοσάρι” με μεγάλους τροχούς, το People S 200i ABS, ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 

Με την τιμή των καυσίμων να βρίσκεται στα ύψη και την κίνηση στους δρόμους να έχει γίνει ασφυκτική, η MotoTrend, η αντιπροσωπεία της Kymco στην Ελλάδα, προτείνει μια οικονομική και βολική λύση που λέγεται… σκούτερ.

To Kymco People S 200i διαθέτει 4βάλβιδο κινητήρα τεχνολογίας G5-ECO και προσφέρει επιδόσεις, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων.

Έχοντας χωρητικότητα 163 cc, αποδίδει 14,7 ίππους στις 8.500 rpm και 1,3 kg–m ροπής στις 6.500 rpm

Παράλληλα – σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο – έχει δεχθεί πινελιές ανανέωσης, με νέα βελτιωμένα φώτα LED που επιφέρουν ακόμα πιο κομψή σχεδίαση, με έντονη πάντα την Ιταλική φινέτσα.

Οι τροχοί του  Kymco People-S 200i ABS Ε5 έχουν διάμετρο 16 και 14 ιντσών μπροστά και πίσω αντιστοίχως και τα ελαστικά είναι σε διαστάσεις 100/80 και 120/80.

Μονά δισκόφρενα τοποθετούνται στους τροχούς, με διάμετρο 260 και 240 mm, με ένα δικάναλο ABS να αποτρέπει τα μπλοκαρίσματα σε απότομη πέδηση πάνω σε επιφάνειες με χαμηλό συντελεστή τριβής.

Έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 20 χρόνια κυκλοφορίας στους δρόμους όλου του κόσμου, τα μοντέλα της σειράς People αποτελούσαν πάντοτε τα σκούτερ πόλης της Kymco, με μεγάλους τροχούς.

Απευθυνόμενα στους πλέον απαιτητικούς αναβάτες που θέλουν εύκολη μετακίνηση μέσα στην πόλη, τα People ξεχωρίζουν προσφέροντας οδική συμπεριφορά, εξοπλισμό και ποιότητα κατασκευής.

H προσφορά της αντιπροσωπείας στις 3.190€ με πληρωμή τοις μετρητοίς (από 3.390€) ισχύει έως το τέλος Φεβρουαρίου 2022 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Όπως κάθε μοντέλο της Kymco, έτσι και τα Agility 16+ και People S καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

H απόκτηση των σκούτερ της Kymco μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Περισσότερες πληροφορίες: kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ