fbpx

KYMCO LIKE II 125i CBS: Προσφορά τοις μετρητοίς

Like στη νέα τιμή

Έφτασε στην ελληνική αγορά στα τέλη του 2017 και τώρα αποκτά χαμηλότερη τιμή, με πληρωμή τοις μετρητοίς. Είναι το νέο κομψό, ρετρό Kymco Like ΙΙ 125i CBS κομμένο και ραμμένο για καθημερινή μετακίνηση με στύλ.

Η πρόσφατη τιμή προσφοράς για το Kymco Like ΙΙ 125i CBS, με πληρωμή της μετρητοίς κατεβαίνει 200 ευρώ, στα 2.595, από τα 2.795 που ήταν η αρχική τιμή.

Το ρετρο-μοντέρνο Kymco Like ΙΙ 125i CBS που δανείζεται τις γραμμές ιστορικών σκούτερ του παρελθόντος, με παρονομαστή το ιταλικό design, είναι ένα μικρο-μεσαίων διαστάσεων σκούτερ, με χαρακτηριστικά τη βολική χαμηλή σέλα και το επίπεδο-βολικό δάπεδο.

Με τροχούς μεσαίων διαστάσεων 12 ιντσών, μικρό βάρος και χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδιαίτερα ευέλικτο και εύχρηστο μέσα στην πόλη. Παράλληλα η τελευταία έκδοση του Kymco Like ΙΙ 125i CBS εκτός από τον νέο κινητήρα (που πληροί τις προδιαγραφές Euro4) διαθέτει και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, όπως ακριβώς δηλώνει και το όνομά του.

Ο νέος κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, με κεφαλή 4 βαλβίδων με τεχνολογία μειωμένων τριβών και τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό. Η απόδοσή φτάνει τους 11,6 ίππους στις 8.500rpm και η ροπή τα 1,0 kgm στις 6.500rpm.

Το ολοκαίνουργιο ενισχυμένο πλαίσιο του Kymco Like ΙΙ 125 φέρει το ρεζερβουάρ των 6,3 λίτρων κάτω από το δάπεδο, κι έτσι μεγαλώνει ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για τη μεταφορά ή αποθήκευση κράνους.

Τα φρένα του Kymco Like ΙΙ, 125i CBS είναι ένα δισκόφρενα μπροστά και πίσω: διαμέτρου 220mm μπροστά και διαμέτρου 200 mm πίσω, που συνεργάζονται στο φρενάρισμα, αρκεί να πατηθεί η αριστερή μανέτα στο τιμόνι.

Το όμορφα σχεδιασμένο οπίσθιο φωτιστικό σώμα, όπως και ο μονός προβολέας πάνω στο τιμόνι είναι τεχνολογίας full LED.

Στις αναρτήσεις τώρα το τηλεσκοπικό πιρούνι έχει διαδρομή 95mm, ενώ τα δύο αμορτισέρ του Kymco Like ΙΙ, 125i CBS ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου, προσφέροντας διαδρομή τροχού 86mm.

Οι τροχοί είναι 12 ιντσών με κομψές (μαύρο κέντρο και μπράτσα, με γυαλισμένη περίμετρο) αλουμινένιες χυτές ζάντες φορούν ελαστικά 110/70 μπροστά και 130/70 πίσω.

Το μεταξόνιο είναι στα 1.315 mm, το ύψος της κομψής σέλας απέχει από το έδαφος 795mm, ενώ το βάρος φτάνει τα (λίγα) 116 kg.

Τρεις είναι οι χρωματισμοί του Like ΙΙ 125 CBS: λευκό, γκρι-γραφίτης ματ και κόκκινο, με δίχρωμες σέλες, εκτός του κόκκινου συνδυασμού.

Το σκούτερ της Kymco μάλιστα μπορείτε να δοκιμάσετε το σκούτερ (δείτε τον σύνδεσμο), έτσι ώστε να διαμορφώσετε τη δική σας άποψη.

Περισσότερες πληροφορίες: Moto Trend SA, Μοto Trend, Βρυούλλων 56 & Εθν. Οδός Αθηνών-Λαμίας, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα, τηλ 210 25 85991-2, www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ