fbpx

KYMCO GREECE: ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

Αναβαθμισμένη χρηστικότητα

Με το σλόγκαν “Πλοήγηση χωρίς όρους” λανσάρεται ο νέος ιστότοπος της ελληνικής αντιπροσωπείας Kymco, με αναβαθμισμένη αισθητική, έμφαση στη χρηστικότητα και πλήθος πληροφοριών.

“Πρόκειται”, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, “για ένα διαδραστικό εργαλείο ενημέρωσης και γνώσης, αλλά όχι μόνο, αφού ο επισκέπτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να ενημερωθεί για όλα τα νέα της εταιρίας, να περιεργαστεί όλα της τα προϊόντα, ακόμα και να κλείσει ραντεβού για το service του σκούτερ, μοτοσυκλέτας ή ATV του. Επίσεις μπορεί να διαλέξει από πριν τι ανταλλακτικά θα χρειαστεί και πόσο θα του στοιχίσουν, ότι μοντέλο κι αν διαθέτει”.

Παράλληλα ο επισκέπτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να δει τα μοντέλα που διατίθενται για test ride και σε ποιο κατάστημα ανά την Ελλάδα, να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί και να επικοινωνήσει άμεσα για να ορίσει μέρα και ώρα που θέλει να το οδηγήσει.

kymco site

Για τον υποψήφιο αγοραστή, υπάρχουν όλα τα μοντέλα της εταιρίας, όπως scooter από 50, μέχρι 500cc, μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες 50-125cc, ATV και SSV 50-700cc, με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και video.

Στον τιμοκατάλογο με ένα κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει μπορείτε να ορίσετε τον τρόπο που θέλετε να το πληρώσετε. Από 0% προκαταβολή, να προσδιορίσετε πόσες δόσεις επιθυμείτε και να μάθετε άμεσα το ύψος της κάθε μίας εξ αυτών.

Ακόμα μέσα από τη διεύθυνση www.kymco.gr υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε στον υπολογιστή πολυσέλιδους και αναλυτικούς καταλόγους προϊόντων της Kymco, έτσι ώστε να μπορείτε να τους μελετήσετε ακόμα και όταν είστε “off line”, αλλά και να βρείτε το εξουσιοδοτημένο κατάστημα στην περιοχή σας και μάθετε για τις παροχές που προσφέρει.

Περισσότερες πληροφορίες: www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ