fbpx

Kymco Downtown 350i: Malossi special 2016

Τακτοποιώντας” το Downtown

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει, που λέει ο λόγος, το χρώμα πάνω στο Kymco Downtown 350i και ο εξειδικευμένος ιταλικός οίκος βελτιώσεων Malossi “έχτισε” το νέο της project, φορτώνοντας το maxi scooter με πλήθος σπέσιαλ εξαρτημάτων. Το είδαμε ζωντανό στην έκθεση του Μιλάνο, στο περίπτερο της Kymco.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υπάρχουν πλήρες φυγοκεντρικό για το Downtown τύπου Multivar 200, αλλά και ενισχυμένος ιμάντας ΧΚ Belt. Tην οπίσθια ανάρτηση φροντίζουν δυο αμορτισέρ της Malossi με νέα χαρακτηριστικά που υπόσχονται να φροντίζουν όχι μόνο τις μεγάλες δυνάμεις που δέχονται από το δρόμο, αλλά και τις μικρότερες, προσφέροντας άνεση στην καθημερινή οδήγηση στην πόλη. Μια όμορφη, κοντή και φάλτσα κομμένη στο τέλος της εξάτμιση Maxi Wild Lion που μάλιστα είναι ομολογκαρισμένη, καλύπτει το κομμάτι της “ηχητικής υπόκρουσης”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ένα W Box Filter αντικαθιστά το στοκ φίλτρο αέρα και για τον πίσω τροχό υπάρχουν τακάκια MHR Synt.

Περνώντας στο μπροστινό τμήμα η Malossi προμηθεύει το Downtown με μια σπορ φιμέ ζελατίνα, το Ventilvar 2000 στη φυγοκεντρική μετάδοση, μια μονάδα TC Unit που ελέγχει την καύση παίρνοντας στοιχεία από τον σένσορα της μονάδας Λάμδα του καταλύτη της εξάτμισης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επίσης υπάρχουν ελατήρια μετάδοσης και συνθετικά τακάκια για το μπροστινό δισκόφρενο. Και φυσικά, κάτι που δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κάποιος… η Malossi έχει προικίσει το Kymco Downtown 350i με μπόλικο κίτρινο και πορτοκαλί δύο αποχρώσεων έντονο χρώμα. Πιο σπορ δεν γίνεται…

Clip_3

Clip_4eicma sponsored by kymco

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ