fbpx

KYMCO AGILITY 125 16+, 2014: ΗΡΘΕ, ΜΕ 1.895 ΕΥΡΩ

Ένα σκούτερ, με πολλά συν

 Δεκαέξι – “Πλάς” ή επί το ελληνικότερο plus, σημαίνει συν. Είναι ο κωδικός του νέου Kymco Agility 125, το οποίο έχει βελτιωθεί σε πλήθος σημείων και έφτασε στην Ελλάδα με τιμή 1.895 ευρώ.

H Κymco με τη σειρά των Agility, εκπροσώπησε επάξια την κατηγορία των οικονομικών scooter πόλης με επίπεδο δάπεδο και μεγάλους τροχούς. Τα Agility σε πλήθος κυβισμών, 50, 125, 150 και 200 έτυχαν αποδοχής, έγιναν δημοφιλή στις ευρωπαϊκές αγορές, με την ελληνική αγορά να πετυχαίνει πάνω από 11.000 πωλήσεις.

Καλά νέα σήμανε το σαλόνι του Μιλάνο το Νοέμβριο του ’13 για την οικογένεια τών Agility, αφού εκεί – στην πολύ σημαντική για την Kymco ιταλική αγορά – εμφανίστηκε η ανανέωση της στη μορφή των 16 Plus.

Με αυτό τον τρόπο η Kymco επανέρχεται δριμύτερη και εμπλουτίζει τη σειρά των πετυχημένων Agility, Agility-F, Agility Naked και Agility City με μια νέα πρόταση, φρεσκαρισμένη αισθητική, αλλά και βελτιώσεις-επεμβάσεις που αυξάνουν την ασφάλεια, την άνεση, την εργονομία, τους χώρους και την ευλιξία.

Το νέο Agility 16+ 125 διαφοροποιείται με τη μοντέρνα αισθητική του, πίσω από την οποία κρύβονται αλλαγές: το νέο πλαίσιο έχει ενισχυθεί, με τη σχεδίασή του να επιτρέπει αφενός χαμηλότερη θέση οδήγησης και αφετέρου τη μετακίνηση του ρεζερβουάρ στο δάπεδο με τοποθέτηση της τάπας στην ποδιά, κάτω από το τιμόνι, αυξάνοντας το χώρο κάτω από τη σέλα και κατεβάζοντας το κέντρο βάρους.

Ο συνεπιβάτης απέκτησε αναδιπλούμενα μασπιέ, τα φωτιστικά σώματα έχουν ενιαία κρύσταλλα και φώτα θέσης τεχνολογίας LED, τα όργανα απέκτησαν περισσότερες ενδείξεις και έγιναν πιο μοντέρνα, ενώ νέα είναι και η σχεδίαση του τελικού της εξάτμισης. Οι αναρτήσεις έχουν μεγαλύτερη διαδρομή και βελτιωμένη λειτουργία, με στόχο την καλύτερη οδική συμπεριφορά και την αυξημένη άνεση.

Ο κινητήρας είναι αερόψυκτος, τετράχρονος, μονοκύλινδρος με βελτιωμένες επιδόσεις και νέα μετάδοση, κι υπόσχεται χαμηλότερες εκπομπές καυσαερίων και χαμηλότερη κατανάλωση που σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ προσφέρει αυξημένη αυτονομία.

 Το νέο Kymco Agility 125 16+ με μια ματιά:
  • Αυξημένη προστασία του αναβάτη χάρη στη νέα σχεδίαση της ποδιάς
  • Μεγαλύερη ευελιξία χάρη στο νέο πλαίσιο, τη βελτιωμένη κατανομή βάρους και το νέο πίσω τροχό 14”
  • Περισσότερη άνεση, για οδηγό και συνεπιβάτη, που προσφέρουν οι νέες αναρτήσεις με μεγαλύτερη διαδρομή, η νέα σέλα και τα νέα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη
  • Μεγαλύτερος χώρος κάτω από τη σέλα
  • Τάπα ρεζερβουάρ κάτω από το τιμόνι, παροχή 12V για φόρτιση κινητού και όργανα με συνδυασμό ψηφιακών και αναλογικών ενδείξεων
  • Μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στη βελτιωμένη κατανάλωση και το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, που είναι πλέον τοποθετημένο στο πάτωμα
  • Νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED

Η τιμή του Kymco Agility 125 16+ είναι 1.895 ευρώ, καλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία, δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή χρηματοδότησης μέχρι 72 μήνες. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι: Λευκό (Pearl White), Μαύρο (Space Black), Κόκκινο (Scarlet Red) και Ασημί ματ (Sonic Silver Matt)

Περισσότερες πληροφορίες: 800-11-20025 και www.kymco.gr , αλλά και www.facebook.com/kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ