fbpx

KYMCO ADVENTURE TOURER: Παρουσιάζεται μεθαύριο

Το Crossover της Kymco

Έκπληξη από την Kymco! Επίσημη παρουσίαση θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, στην Ιαπωνία ενός πρωτότυπου σκούτερ, που ακούει στο όνομα Kymco ΑΚ2 Adventure Tourer. Με νέα στοιχεία τουριστικά… και περιπέτειας.

Η ταϊβανέζικη Kymco δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια μετά την παρουσίαση του νέου μεγάλου maxi scooter της, του δικύλινδρου ΑΚ 550.

Έτσι, παρουσιάζοντας την 1η Σεπτεμβρίου ένα concept maxi scooter που απ’ ότι φαίνεται -βασιζόμενο στο ΑΚ 550 – θα προσθέτει περισσότερα πικάντικα στοιχεία στο μοντέλο.

Η παρουσίαση θα γίνει στην Ιαπωνία στην πίστα Twin Ring Motegi, μαζί με την επίσημη πρώτη δημοσιογραφική βόλτα των Kymco AK 550 στη χώρα.

Επίσημα ανακοινώνει η Kymco το νέο της Adventure Tourer, που θα χρησιμοποιεί στοιχεία από ψευδοεντούρο μοτοσυκλέτες, όπως για παράδειγμα το χαρακτηριστικό πλέον ρύγχος-ράμφος που έχει γίνει κοινός τόπος ανάμεσα σε όλους τους κατασκευαστές.

Αυτό το crossover μοντέλο θα μοιράζεται πλαίσιο, αναρτήσεις, κινητήρα με το Kymco AK550 και πιθανά – το ρισκάρουμε – θα κινείται ελαφρώς προς το συνολικό χαρακτήρα του Honda X-ADV 750.

Η εμφάνιση του πρωτότυπου σκούτερ φαίνεται πολύ καινοτομική, απ’ όσο μπορούμε να κρίνουμε, από την “σκοτεινή” φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Kymco.

Το concept scooter είναι βαμμένο κόκκινο, το μπροστινό του τμήμα φαίνεται πολύ δυναμικό, ενδιαφέρουσας σχεδίασης είναι και η ουρά, ενώ υπάρχει υποστήριξη-πλάτη στη σέλα του αναβάτη.

Σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα. H πρώτη Σεπτεμβρίου πλησιάζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ