fbpx

KYMCO 2021: Έρχονται εκπλήξεις

Για αρχή ένα video

Η δυναμική πορεία της ταϊβανέζικης εταιρίας σκούτερ Kymco συνεχίζεται και την επόμενη χρονιά, κι αυτό έρχεται να μας υπενθυμίσει ένα video-teaser που “μιλάει” με γρίφους και υπονοούμενα.

Το “βίντεο-πειραχτήρι”, το προκλητικό φιλμάκι video-teaser που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος του άρθρου, δίνει ελάχιστα στοιχεία για το νέο ή τα νέα μοντέλα της Kymco.

Για την ακρίβεια εμφανίζονται δυο σκούτερ –  το ένα να κινείται μέσα σε ένα σκοτεινό τούνελ και αμέσως μετά ένα άλλο (ή μήπως να είναι το ίδιο;) να στρίβει πλαγιολισθαίνοντας σε μια στροφή στο χώμα!

Ένα υποθετικό σενάριο μιλάει για τον ερχομό του δικύλινδρου Kymco CV2 που παρουσιάστηκε σαν πρωτότυπο (concept) στα τέλη του 2018 κι εμφάνιζε σαφείς τάσεις “Adventure scooter”, σε στυλ Honda X-ADV με αλουμινένιο ψαλίδι, ανάρτηση μοτοσυκλέτας και ιμάντα στην τελική μετάδοση.

Κι επειδή πολύ δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από τις εικόνες του βίντεο για τι μοντέλο μιλάμε,  θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουμε υπομονή μέχρι την επίσημη διαδικτυακή παρουσίαση της Kymco, με τον τίτλο “Time to Excite”, στις 26 Νοεμβρίου (9.00 π.μ.) στον σύνδεσμο του παγκόσμιου site της εταιρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ