fbpx

KYMCO: Νέο site από την Kymco.gr

Νέα εμφάνιση, νέα δυναμική

Η Kymco είναι μια από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς εταιρίες στο χώρο των σκούτερ. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου αναβάτη, με κύρια χαρακτηριστικά την ευελιξία, την πρακτικότητα, την τεχνολογία και την ευκολία σε κάθε διαδρομή. Σε αυτά τα χαρακτηριστικά βασίστηκε για να δημιουργήσει και το νέο της website.

Πλέον, στο ανανεωμένο και πλήρως mobile friendly, www.kymco.gr οι χρήστες μπορούν να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης. Οι σελίδες των μοντέλων διαθέτουν μεγάλες και πλούσιες αναλυτικές παρουσιάσεις, πλαισιωμένες από διαδραστικά στοιχεία και multimedia υλικά.

Ο κάθε χρήστης βρίσκει άμεσα και εύκολα τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν, ενώ σε κάθε σελίδα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το κάθε μοντέλο, τα οποία και μπορεί να κατεβάσει στη συσκευή του. Αξιοσημείωτο είναι πως πλέον οι χρήστες μπορούν μέσω του website να κλείσουν εύκολα και γρήγορα service για το σκούτερ τους, την ημέρα και ώρα που επιθυμούν.

Φυσικά, από το website δεν λείπουν και τα νέα της Kymco, ο αναλυτικός τιμοκατάλογος, μία πλήρης γκάμα με γνήσια ανταλλακτικά, λιπαντικά της Silkolene, αλλά και το section του Test Ride It, μέσω του οποίου η Kymco δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι ενδιαφερόμενοι το σκούτερ της επιλογής τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο www.testrideit.kymco.gr, μπορεί κάποιος να διαλέξει  το scooter Kymco που θέλει να δοκιμάσει, κλείνει την ώρα και τη μέρα που επιθυμεί, γράφει την κριτική για το μοντέλο που οδήγησε και μπαίνει αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσει ένα Kymco People S 125!

Περισσότερες πληροφορίες: www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ