fbpx

KYMCO: Μεγάλες εκπτώσεις σε 5 μοντέλα με Noodoe

Upgrade your Ride

Με εκπτώσεις προσφέρονται πέντε μοντέλα της Kymco που διαθέτουν στον εξοπλισμό τους την “έξυπνη”, εξελιγμένη πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe – εκπτώσεις που ξεκινούν από τα 275 ευρώ και φτάνουν στα 700 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου.

Όλα πλέον στην καθημερινότητά μας είναι “έξυπνα”. Γιατί λοιπόν τα σκούτερ να μην ακολουθούν αυτή την εξέλιξη;

Σαν “σύντροφο” αυτής της εποχής η Kymco προσφέρει την εξελιγμένη πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe, η οποία παρέχει χρηστικές λειτουργίες, άνεση και ευκολία, με τελικό σκοπό να αναβαθμίσει ποιοτικά κάθε σας διαδρομή, εξ ου και το σλόγκαν της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας Upgrade your Ride”.

Οι μειώσεις τιμών-προσφορές σε συγκεκριμένα σκούτερ της Kymco που είναι εφοδιασμένα με το σύστημα Noodoe ισχύουν πιο συγκεκριμένα για τα: Agility 300i, People S 300i, DownTown 350i TCS, Xciting S 400i, αλλά και για τη ναυαρχίδα της Kymco, το AK 550i, του οποίου η τιμή πέφτει κάτω από τις 9,0 χιλιάδες ευρώ. Η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι 31 Ιουλίου.

Δείτε παρακάτω ποια είναι η μείωση τιμής του κάθε μοντέλου:

  • Kymco Agility 300i, τιμή προσφοράς 4.195 ευρώ (όφελος 275, από 4.470 ευρώ)
  • People S 300i, τιμή προσφοράς 4.750 ευρώ (όφελος 245, από 4.995 ευρώ)
  • Kymco DownTown 350i TCS, τιμή προσφοράς 5.195 ευρώ (όφελος 400, από 5.595 ευρώ)
  • Kymco Xciting S 400i, τιμή προσφοράς 5.995 ευρώ (όφελος 700, από 6.695 ευρώ)
  • Kymco AK 550i, τιμή προσφοράς 8.995 ευρώ (όφελος 600, από 9.595 ευρώ)

Το Noodoe διαθέτει GPS Navigator με χάρτες της Ελλάδας, για να φτάνετε στον προορισμό σας εύκολα και γρήγορα, ενώ σαν άλλος Μαγγελάνος, μπορείτε να ακολουθήσετε την έξυπνη πυξίδα, που θα σας οδηγήσει σε συνεργάτες της Kymco, βενζινάδικα, καταστήματα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Αν οδηγείτε παρέα με άλλους που διαθέτουν κι εκείνοι Noodoe στα σκούτερ τους, η πυξίδα σας δείχνει κάθε στιγμή τη θέση του κάθε μέλους.

Το Noodoe μπορεί επίσης να σας εμφανίσει σημαντικές ειδοποιήσεις από το smartphone, όταν το σκούτερ σταματήσει.

Οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν Facebook, Whatsapp, αναπάντητες κλήσεις και άλλα. Έτσι, σε κάθε κόκκινο φανάρι μπορείτε να ελέγχετε και να βλέπετε τα μηνύματα και τις ενημερώσεις σας.

Μέσα από την οθόνη του σκούτερ μπορείτε να παρακολουθείτε και τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες αλλά και να ενημερώνεστε για την πρόγνωση του καιρού ανά ώρα!

Κι αν είστε από αυτούς που όταν πηγαίνουν σε πολυσύχναστα μέρη  ψάχνουν μετά  να θυμηθούν πού πάρκαραν, τότε η λειτουργία της εύρεσης σκούτερ θα γίνει το αγαπημένο σας gadget, αφού καταγράφει την τελευταία θέση στάθμευσής του και έτσι μπορεί να σας καθοδηγήσει για να το βρείτε.

Ταυτόχρονα, ο φωτισμός καλωσορίσματος βοηθά στον εντοπισμό του σκούτερ, χάρη στο φωτεινό σήμα που σας καθοδηγεί. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε την εμφάνιση του ρολογιού και του ταχύμετρου με background από το Noodoe Cloud ή να ανεβάσετε και δική σας αγαπημένη φωτογραφία.

Περισσότερες πληροφορίες: noodoe.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ