fbpx

KYMCO: ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Ποιότητα στη συντήρηση και την επισκευή

 Από την 1η Σεπτεμβρίου οι ιδιοκτήτες των scooter, ATV και μοτοσυκλετών της Kymco μπορούν να εξυπηρετούνται σε ένα υπερσύγχρονο εξειδικευμένο συνεργείο, για τα προκαθορισμένα service αλλά και για οποιαδήποτε άλλη επισκευή. 

Λίγα μόλις μέτρα από την έκθεση, στην απέναντι πλευρά του δρόμου, από τα κεντρικά γραφεία της Moto Τrend – στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (στο ύψος της Ν. Φιλαδέλφειας) δημιουργήθηκαν οι νέες, πλήρως εξοπλισμένες, εγκαταστάσεις του συνεργείου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αντιπροσωπείας: ο κατάλογος των υπηρεσιών του νέου εξειδικευμένου συνεργείο είναι μεγάλος, αφού η εταιρία θέλει να ανεβάσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας και των υπηρεσιών after sales προς το κοινό της.

Έτσι, στο συγκεκριμένο σημείο – πέρα από προγραμματισμένα service, επισκευές και τοποθετήσεις αξεσουάρ το συνεργείο ασχολείται και με τα ελαστικά σκούτερ και μοτοσυκλετών, μιας και υπάρχει ειδικό τμήμα ελαστικών, τοποθέτησης και ζυγοστάθμισης.

 Ο εξοπλισμός του συνεργείου είναι τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτοντας διαγνωστικές μονάδες, αναλυτές καυσαερίων, μηχάνημα ζυγοστάθμισης και πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων για την σωστή συντήρηση των σκούτερ, σύμφωνα με τα υψηλά standard της εταιρίας.

Υπάρχει ειδικό τμήμα οχημάτων ATV και δυνατότητα quick service για αλλαγές λιπαντικών.

Σημειώστε τέλος, ότι για μακρόχρονη παραμονή στο συνεργείο, υπάρχει η δυνατότητα της διάθεσης οχήματος αντικατάστασης, κάνοντας την επισκευή ή το σέρβις ευκολότερη υπόθεση.

Για πληροφορίες και ραντεβού: Moto Trend SA, Μαιάνδρου 77, Νέα Φιλαδέλφεια – Τηλ.: 210 25 85 991 – Email : [email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ