fbpx

KEEWAY CITYBLADE 125: Συνεχίζει, κομψό, εύχρηστο και οικονομικό

 H πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον

Eίναι καλοσχεδιασμένο, με συμπαθητικό “ύφος”, βολικό σαν μέγεθος και ύψος, με οικονομικό κινητήρα και τιμή που ξεκινάει από 1.820 ευρώ. Γι’ αυτό και το Keeway Cityblade 125 – που αντιπροσωπεύεται από τη γνωστή εταιρία Motoway-Καμπράνης – έγινε από τα πιο δημοφιλή 125άρια της ελληνικής αγοράς.

Μια καλή θέση στις πωλήσεις της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής κατηγορίας των σκούτερ 125 κυβικών, κατέκτησε το Keeway Cityblade 125, φτάνοντας τις 200 μονάδες μέσα στο 2018.

Με την υποστήριξη μιας αξιόπιστης αντιπροσωπείας και με τιμή λίγο παραπάνω από τα 1.800 ευρώ, το κομψό – ιταλικής σχεδίασης – σκούτερ με το μεγάλο δάπεδο προσφέρει την ευχρηστία που αναζητά ο άνθρωπος της πόλης στις καθημερινές του μετακινήσεις.

Η ευκολία χρήσης ξεκινάει από το μέγεθος, που είναι μεσαίο και βολικό για τον σωματότυπο των ελλήνων σκουτεριστών, ενώ και οι ψηλότεροι δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το ύψος του τιμονιού και τα γόνατά τους.

Χαμηλό είναι το ύψος της σέλας, στα 760mm, χαμηλό  και το βάρος του 125 που δεν ξεπερνάει τα 123 κιλά, κι αυτά, σε συνδυασμό με τη μεγάλη γωνία στροφής του τιμονιού, το κάνουν άριστο μέσα στην πόλη και τα μποτιλιαρίσματα της κυκλοφορίας.

Την ευελιξία του βοηθούν οι 14άρηδες τροχοί (μπροστά και πίσω), διάμετρο που εμείς στο Scooternet θεωρούμε ιδανική για σκούτερ πόλης, αφού συνδυάζει την απαιτούμενη σταθερότητα με την ευελιξία και το “κόψιμο” του τιμονιού, για ένα εύχρηστο σκούτερ.

Δίσκοι μπροστά και πίσω, τύπου μαργαρίτα, αναλαμβάνουν το φρενάρισμα: ο μπροστινός δίσκος έχει διάμετρο 240mm και ο οπίσθιος 220mm. Τα δισκόφρενα διαθέτουν σύστημα συνδυαζόμενης πέδησης CBS, προσφέροντας αποτελεσματική επιβράδυνση.

Ο κινητήρας του Keeway Cityblade 125 που είναι φυσικά Euro4, αερόψυκτος 124 κυβικών εκατοστών, αποδίδει 8.4 ίππους στις 7.500 rpm, είναι 2βάλβιδος και τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό. Η χωρητικότητα του ντεπόζιτου βρίσκεται στα 6.0 λίτρα.

Η μπροστινή ανάρτηση έχει ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι με διαδρομή 89 χιλιοστών, ενώ η οπίσθια διαθέτει δύο αμορτισέρ με ρύθμιση της προφόρτισης των ελατηρίων τους.

Η τιμή του Keeway Cityblade 125 ξεκινάει από τα 1.820 ευρώ και διατίθεται και σε μοντέρνα, ματ χρώματα.

Περισσότερες πληροφορίες: Motoway, Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη, 2310 515 557. Αθήνα: Δήμητρας 3, 210.515.64.47- 9, keeway.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ